2777
2789
عنوان

راه های فراموشی آدمی که رفت...

152 بازدید | 5 پست

۱.دوست عزیزم در درجه اول قبول کن بپذیر که این رابطه به پایان رسیده البته کار ساده ای نیست و نیاز به یک الی سه هفته زمان داره 

۲.میدونم دلت میخواد برش گردونی اما باور کن با التماس های تو برنمیگرده تازه غرورو عزت نفستم آسیب میبینه و بیشتر فشار تحمل میکنی

۳.از اینستا  کلیپا و تکستای غمگین نبین یکروز اول بشین و گریه کن از ته دل بعد همه خاطراتو چال کن و دبگ هیچوقت نبش قبر نکن

۴. عزیز من چرا همش ویژگی های خوبشو جلوی چشمت میاری

چرا همش به روزای خوب فک میکنی به بد اخلاقیاش به بی توجهیا دلشکستناش فک کن به این روزای اخر فک کن ک چقدر دلش سنگ شده بود نه روزای اول

۵. بعدم یه سری خاطرات هستن ک حتی تو زمان وقوع هم به اون شیرینی نبودن اما الان داری برای خودت تعریف میکنی و آب و تابشو زیاد میکنی بیخیال بابا بهترشو میسازی با یه ادم درست

💜💍¹⁵⁵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خصلت بد هم داشت کاش میشد نمیشه هشت ساله کم نیست میسوزیم در فراق تا به قیامت چقدر قلبم درد میکشه اینکه نمیدونم حالش خوبه یا نه اون هیچوقت در حق من بد نبودکاش نامهربونی کرده بود ازش متنفر شده بودم اما اون همیشه منو روچشماش میزاشت 

اینقد بدبختی که سر حسادت سوختی تاپیک زدی تقصیرتوام نیست حتی خانواده دوست پسرتم قبولت نداشتن اون لقب ...

باشه عزیزم اگ دلتو شکستم بلخشید من کنکور دارم و میترسم اگ دل کسبو بشکنم خدا با نتیجه کنکور امتحانم کنه اما من فقط چیزایی ک دیده بودمو گفتم خواستم یکم بحرفم و باور کن حسادت نکردم 

💜💍¹⁵⁵