2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماشین کوچیک شهری برا کسی که استفاده خاصی ازش نداره 

مثلا بره تا دانشگاه جایی

چون  واقعا توی مسافت های طولانی انگار همه جاش میخواد از هم باز بشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
برای کسی که ماشین سواری نداری چی بهتر از هیچی نیست ؟اطلس چطوره ؟بین ساینا و کوییک کدوم بهتره

عزیزم کوییک هاچ بک سایناست غیر از صندوق فرقی ندارن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
برای کسی که ماشین سواری نداری چی بهتر از هیچی نیست ؟اطلس چطوره ؟بین ساینا و کوییک کدوم بهتره

این سری چ ماشین های برای ثبت نام هست ؟؟ سایتشو دارید برام بفرستید من بلد نیستم

خدایا شکرت 🌼🍃
ببخشید اسی انتقال پول به روش سانتا چقدر می کشه بیشنه تو حساب  من هنوز حساب کامل نکردم  ...

ساتنا نهایت تا دو الی سه بعد از ظهر میاد حساب 

تا جمعه وقت داری وجه رو تکمیل کنی و حساب رو وکالتی کنی 

من امروز انجام دادم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اطلس که هنوز وارد بازار نشده اگه باز بشه سری اول ثبت نامش هست و هنوز خوب و بد بودنش مجهوله

ساینا بدترین طراحی رو‌داره انگار بچه هفت ساله نقاشی کشیده ازش ماشین ساختن 

کوییک حداقل ظاهر قابل قبولی داره 

برای سواری شهری مناسب و قطعاتش به نسبت بقیه ماشین ها ارزون‌تره

ببخشید اسی انتقال پول به روش سانتا چقدر می کشه بیشنه تو حساب  من هنوز حساب کامل نکردم  ...

ساتناکمترازیک ساعت حالاجمعه هست نمیدونم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖