2777
2789
عنوان

دختر ترسوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 30 پست

برادر زاده من هیچوقت از این حرفا نزدیم الان کلاس اول میخواد بره اونم از همه چیز میترسه

انگار ذاتیه یه جورایی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هربچه ای که تواین سن دیدم ترسوبوده کلا تو اون سن عادیه بترسه زیاد گیر نده ولی حتما خیلی تذکر بده که تکرارنکنن هرچند اینی که گفتی میبره لب پنجره باهاش شوخی میکنه قصدش که عزیت کردن نوش نیس

بلایی وحشتناکی که مادرشوهر من سر بچه من درآورد 

حالا بچم یه ترسو اظطرابی شده ..

تو ناخودآگاه تاثیر گذاشته .

فیلم ترسناک برای بچه ۳ساله گذاشته اونم چییییی کلبه وحشت 😑😑

زنیکه پیر خرفت ..

گاهی بچم خوب میشه گاهی نه معلومه ناخودآگاهش هنوز هست 

الان بچم ۷سالشه  از طوفان .تنهایی ..چمدونم همین دیروز فیلم لاله لادن دیده بود تو گوشی اتفاقی  دوباره ترس برداشته 😑😑

بلایی وحشتناکی که مادرشوهر من سر بچه من درآورد  حالا بچم یه ترسو اظطرابی شده .. تو ناخودآگاه ...

قشنگ درکت میکنم اینا به کنار اینکه رو بچه انگ ترسو بودن میچسبه این درد داره

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

طبقه بالام متاسفانه

خب بهتره زیاد دخترت برنامه ی شاد بذاری.بیرون ببری وارون آروم رفت و آمد رو کم کنی و بگی متاسفانه دخترم به مشکل خورده و خطر لکنت هست و از این حرفها. فقط با ادب ولی سرد و سنگین رفتار کن. به دخترت شربت گلاب و زعفرون و عسل بده. یه چند روز پشت سر هم بعد دو سه روز یه بار تا سودا بیاد پایین. عرق بیدمشک تا میتونی بده. زیاد باهاش بازی کن

خب بهتره زیاد دخترت برنامه ی شاد بذاری.بیرون ببری وارون آروم رفت و آمد رو کم کنی و بگی متاسفانه دختر ...

ممنون بابت کمکت حتما انجام میدم 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

میان دم در نمیتونم درو باز نکنم اخه 

باز نکن در قفل باشه در زدن واز نکن مثلا حموم بودی دستشویی بودی سر کاری بودی نشنیدی چند بار از این کارها کنی دیگه نمیان پشت در 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸