2777
2789
عنوان

چرا کسی جوابمو نمیده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست
ممنون 😁 اره منم میگم خرافاته و کلا نباید از چیزی ترسید یا انقدر پر و بال بدی که اتفاق بیفته 

اره حرفتون کاملا درسته👍❤

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پدربزرگتون دوتا پیچ رویش داشت؟ یکی از فامیلامون هم ۴۰سالشه دوتا فرق سر داره به خالم گفتم اون ...

اره همه میگفتن دو تا داره‌.الان چند ساله فوت کرده،مادربزرگم ولی زنده س. اینا همش چرت و پرته اصلا خودتو درگیرش نکن.قدیما حرفای بی پایه و اساس زیاد زدن.

ول کن بابا این خرافاتو

تلقین کنی این حرفا رو جوری پیش میری که همین اتفاق هم بیفته بعد بندازی گردن اون دو تا گردالی روی سرش 😐 خرافاته خرافات

با تلقین حتی میشه مرگ رو هم به طرف تحمیل کرد آزمایش شده و فیلماش هست طرف واقعا فکر می‌کنه خون داره از بدنش کشیده میشه در حالیکه اصلا اینطور نبود و مرد 

دیگه میخوای همینطوری به خودت تلقین کنی انتخاب خودته 

۲۸سالمه  چون واسه همسرم اتفاق افتاده میترسم وگرنه من اصلا اعتقاد نداشتم ب این چیزا😭

یا خدا اسی فکر میکردم ۱۵سالت باشه از این کودک همسرای لوس🥲

من به اینا اعتقاد ندارم ،ولی به چیزی که ۱۰۰۰۰۰درصد اعتماد دارم اینه که اگه به چیزای منفی فکر کنی جذب می‌کنی❤️

هرچی میگی قطعا درسته 😄 برای سلامتی مامانم صلوات می‌فرستی ؟😇🤍 چیشد فکر کردی اسم من عصمته؟🥲😂

سلام

یکی از اقوام ما اینطورن و هم خیلی انسانه و هم خانواده دوست.

خرافاته بی شک .

باید دید اون شخص(با هر تعداد فرق سر 😬) چجور آدمیه و اخلاق و رفتاراش چجورین.

این موضوع که هرکس باهاش دنیا میاد و نقشی توش نداره خود شخص ، نمیتونه ملاک باشه.

ول کن بابا این خرافاتو تلقین کنی این حرفا رو جوری پیش میری که همین اتفاق هم بیفته بعد بندازی گردن ا ...

وای راست میگی تلقین خیلی تاثیر داره من قشنگ تجربه کردم آزمایش دادم گفتن تو نمونه ات خون دیده شده تا جواب آزمایش بعدیم بیاد دوهفته من درد کلیه داشتم جواب که اومد گفتن سالمه کلیه ام خوب شد😅

لا إله إلّا اللّه