2777
2789
عنوان

چرا کسی جوابمو نمیده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه دیگه ای پیدا نکردین به شوهرتون گیر بدین😐

بیخیال

خرافاته 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

داداشم تو ریشهاش یه پیچ داره یهو یادم افتاد بهش😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم این فقط ی شوخی و خرافات بی اساسه ....ذهنتو درگیر این کردی؟؟؟

اخه سر شوهرمو دیدن گفتن منم اعتقاد نداشتم ولی وقتی شنیدم قلبم آتیش گرفت

داییمم اینطور بود دوتا زن گرفت

متوجه نشدم کدوم رو میگی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
خرافاته محضه؛باور نکن. اره من دیدم،خدابیامرز بابابزرگم.

واقعا پدربزرگتون دوتا پیچ رویش داشت؟

یکی از فامیلامون هم ۴۰سالشه دوتا فرق سر داره به خالم گفتم اون چطور دوبار ازدواج نکرد خالم گفت خب در آینده یه زن دیگه هم میگیره😔

شما مطمعنین پدربزرگتون دوتا فرق سر داشت؟

اخه سر شوهرمو دیدن گفتن منم اعتقاد نداشتم ولی وقتی شنیدم قلبم آتیش گرفت داییمم اینطور بود دوتا زن گ ...

میگن نباید شلوار مرد دوتا بشه پس بریم شلوارهای شوهرمون رو هم پاره کنیم 🤕بیخیال گلم این دغدغه ها چیه خودتو باهاش درگیر کردی

لا إله إلّا اللّه
واقعا پدربزرگتون دوتا پیچ رویش داشت؟ یکی از فامیلامون هم ۴۰سالشه دوتا فرق سر داره به خالم گفتم اون ...

چندسالته اسی جان؟

هرچی میگی قطعا درسته 😄 برای سلامتی مامانم صلوات می‌فرستی ؟😇🤍 چیشد فکر کردی اسم من عصمته؟🥲😂
۲۶ . حتی خردادی هم هست😂 ولی من میگم اینا خرافاته و نباید بهشون انرژی داد وگرنه جذب میشن و اتفاق میف ...

داداش منم دوتا داره و خردادیه ولی سنش کمه خیلی