2777
2789
عنوان

نام دختر که به یاس فاطمه بیاد🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 179 پست

دوستان اسم بچه شو گذاشته تموم شده نگفت که درمورد اون اسم نظر بدید اگه میتونید یه اسم خوب بهشون پیشنهاد بدید اگه نه مسخره نکنید شاید اسمای شما هم از نظر خیلیا مسخره باشه ولی یه کم ادبو رعایت کنید جای دوری نمیره

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
خوشبختانه اسم با ابهتی براش انتخاب کردم☺️

چیه اسمش عزیزم

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاس فاطمه چه معنی دارع؟؟ دلیلی داشت اینو انتخاب کردید  عزیزم دیگه دنبال شبیه این اسم نباش ...

عزیزم منم خواستم پیشنهاد بدید دیگه نگفتم که حتما مذهبی یا دو بخش باشه 

الان مثلا خودم رستا دوست دارم 

مهم هم نیست که خیلی شبیه باشه 

از نظر آوا گفتم

♥️♥️♥️

لزومی نداره حتما به اسم دختر اولت بیاد 

من فاطمه حِلما شنیدم 

فاطمه نورا

یا یه اسمی بذار اصلا فاطمه نداشته باشه یا از القاب فاطمه زهرا اگه اسمی هست که دوست داشته باشین بذارین

با این اسمایی که الان هست فکرکنم فاطمه ریحان هم بشه گذاشت(چون ریحانه هم از اسم ها و القاب حضرت فاطمه هست)

فاطمه سلما

فاطمه اَسما 

سلاله زهرا 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
واقعا متاسفم

خدا ان شالله به بچتون سلامتی کامل بده و شمارو از نگرانی دربیاره من که مطمنم سالم بدنیا میاد ولی نگران نباشید دستگاه های سونو گاها اشتباه میکنن 

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

یاسمن

یاسمین

فاطیما

سایه

سارینا

یسنا

ساینا

مهسا

درسا

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دوستان اسم بچه شو گذاشته تموم شده نگفت که درمورد اون اسم نظر بدید اگه میتونید یه اسم خوب بهشون پیشنه ...

آفرین به امضات👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
چرا بیچاره؟؟؟ فلسفه نامگذاری دخترم این بود که ما از اول بنیتا گذاشتیم و توی ماه هشت گفتن دخترم یکی ...

اسی اینجا کلن اگه مذهبی باشه دوسدارن ایراد بگیرین ولی اگه اسم مسخره ای یه بازیگر یا اروپایی تایید کنه میگن به به چه با کلاس 

خیلی هم خوشکله اسمش اتفاقن من دوسداشتم اسم دخترمو این اسم میزاشتم 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
یعنی ابهتش از اسم فاطمه بیشتره؟  شما یا نمیدونی ابهت چیه یا نمیدونی فاطمه کیه واقعا جای تاسف ...

مهربونم اسم اسمه اخلاق بچه مهمه که در اینده زندگی مردم دیگرو به اتیش نکشه وگرنه اسم صدام هم حسین بود چه ربطییییییییییییییییییییی داره هیچ اسمی مقدس نیست بریزید دور خرافات چهل ساله رو😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤧🤧🤧🤧🤧🤧

خجالتم خوب چیزی که ندارین

ولی خیلیا زنبق زینب گزاشتن وا شوخی نیست