2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم بیاین کمکم

667 بازدید | 44 پست

من امروز رفتم بازار یه سکه و ربع فروختم غیر اون پنجاه تومن هم تو کارت شوهرم داشتم چون خودش نبود بانک پول نمی‌داد پنجاه دادم طلا فروش قرار شد ۹۱ تومن پول بهم بده که گفت من چهارشنبه پول میدم یعنی روال کارشون همین یه دفتر داشت اسم و مبلغ شماره کارت مینویسند بعد پول واریز میکنند حالا شوهرم میگه پول ممکنه نده تو مدرکی نداری دوباره رفتم پیشش گفتم شوهرم میگه رسید بده پشت کارتش اسم و شماره تاریخ زد که من طلبکارم اما مهر نزد 

حالا یعنی من حماقت کردم خیلی ترسیدم می‌خوام عصر برم پیشش بگم یا پول بده یا پس بگیرم 

بخاطر ثبت نام ماشین اینکار کردم چون مجبور شدم تنها راهش همین بود وقت نداره چند روز تعطیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ک برا بار دوم رفتی حواستو جمع میکردی همینارو میگفتی خب

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اگه مغازه معتبریه چیزی نمیشه نمیاد بخاطر نود میلیون اعتبارشو زیر سوال ببره ک

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

روان به همین صورته 

در ضمن شما به حساب ایشون پول واریز کردی و پرینت موجوده خودش سند بدهکاری هست

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
روان به همین صورته  در ضمن شما به حساب ایشون پول واریز کردی و پرینت موجوده خودش سند بدهکاری هس ...

این ک سند محسوب نمیشه نهایت میتونه بگه بجاش طلا داده 

درکل ب نظرم چیزی نمیشه چون نود میلیون پولی نیست ک اعتبار طلافروشیشو خدشه دارکنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شوهرم دو ساعت زنگ میزنه غر میزنه خیلی حالم بده 

بعد از ظهر برو بگو شوهرم خیلی حساسه میگ اثر انگشت بزنه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم همین میگم اولش نگران نبودم ولی اینقدر شوهرم منو ترسوند دیوونه شدم 

اگه خیلی حساسین باهمسرت برین ببینین بهتون چک میده برای چهارشنبه بگین بدهکاربم و طلبکار صبرنمیکنه متاسفانه 

این ک سند محسوب نمیشه نهایت میتونه بگه بجاش طلا داده  درکل ب نظرم چیزی نمیشه چون نود میلیون پو ...

چی سند حساب نمیشه؟؟؟

اینکه ۵۰میلیون ریخته حساب طلا فروش؟؟؟

اگه پرینت بانک سند نیست پس چیه؟

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
این ک سند محسوب نمیشه نهایت میتونه بگه بجاش طلا داده  درکل ب نظرم چیزی نمیشه چون نود میلیون پو ...

آره اونم همین می‌گه این سند نیست مدرک ندارم اومدم چهارشنبه شد ۴ روز بعد من دیگه نه میتونم ماشین ثبت نام کنم نه سکه دارم ضرر فقط