2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 44 پست
خب می‌تونه که مثلاً بهونه بیاره چهارشنبه پولم نده ؟ شاید نداشته باشه یادش رفته باشه بد حساب باشه&nbs ...

نه گلم 

من خودم بودم اینکار راذمیکردم 

به موبایلش پیام میدادم 

سلام و عرض ادب 

اقای فلانی بابت سکه ای که امزوز به شما مبلغ۴۱میلیون فروختم و ۵۰ میلیونی که به حساب تون واریز کردم چهارشنبه قبل ساعت ۹صبح مقدوره پول را واریز کنید 

بعد منتظر پیامک تایید باش

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

بعد که پیامک تاییدش اومد شماره شبا و حساب بفرست بگو لطفا به این واریز کنید 

و پیامها را نگهدار 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همراه بانک نصب میکردید از کارت همسرت به شماره حساب وکالتیتون پول انتقال میدادید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

نترس روالشون همینه شماره کارت میگیرن و سرفرصت واریز میکنن من چند باری فروختم مبلغ من کمتر بوده اما برام واریز کرده تو دفترشون مینویسن مثلا یکی دیگه میاد خرید از کارت اون برات انتقال میدن بجای حساب خودشون .نترس کلا به دلتم بد نیار اونجوری نیستن طلا فروشا 

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته
بعد که پیامک تاییدش اومد شماره شبا و حساب بفرست بگو لطفا به این واریز کنید  و پیامها را نگهدار ...

ممنون عزیزم ولی تو دفترش شماره شبا و کارتم خودش نوشته نشونمم داد 

بعد من عصر نرم یعنی ؟ از یه طرف بعدش به خواهرم گفتم همچین کاری کردم گفت خب به من میدادی من چهل تومن وام گرفتم سکه هات می‌خریدم حالا زشته عصر برم سکه هام پس بگیرم بدم خواهرم 

خب همراه بانک نصب میکردید از کارت همسرت به شماره حساب وکالتیتون پول انتقال میدادید

اتفاقا همراه بانک نصب کردم تو همون بانک بعد رفتم عابرش نشد می‌نوشت شماره مطابقت ندارد بانک هم گفتم گفت سیستم قطع نمیشه فهمید شماره مرکزیش چنده خلاصه کم شانسی همه چیز دست به دست داد تا من این بی عقلی رو بکنم 

رفسنجانی هستی؟

تاپیک تعطیل شد گفتم اینجا جواب بدم 😁

آره به شدت کرمان غلیظ نیست ولی لهجه دارن، بعضیاشون حتی بیشتر 

خلاصه که زشتی تان نیفته 😉😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊