2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم با دوتا بچه کوچیک ...

1568 بازدید | 48 پست

سلام بالاخره تصمیم گرفتم جدا بشم قراره امروز بریم جای وکیلش امضا بزنیم واسه طلاق تفاهمی خود وکیل گفت نهایت دو هفته طول می‌کشه که جدا بشین حالا مسأله اینه وکالت ماشینشو زده به نام من گفت بعد امضا های وکیل همونجا ماشین و میدم برو دنباله فروشش و خونه  خریدن  حالا من نمی‌دونم چه جوری ماشین و بفروشم چه جوری خونه بخرم اصلا به کی اعتماد کنم قیمت ماشین و خونه رو دقیق بدونم با خانوادمم قطع رابطه کردم الان هتل میمونم تاپیک قبلمو هم دوست داشتین بخونین دلیل جدا شدنمو خیانت مامانمو  نوشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین چیه حالا 

ماکسیما یک و خورده ای تقریبا باید قیمتش باشه تو منطقه متوسط رو به پایین یه خونه میتونم بگیرم با پول ماشین خودمم یه مغازه بزنم یه پراید هم بخرم واسه زیر پام هر چند تو همین دعوا ها تصادف کردم ماشین داغون شد الآنم پارکینگه اونم در بیارم نمی‌دونم چه قد هزینه تعمیرش بشه 

،برا ماشین باید وکالت بلاعزل بهت بده،ک بعدا نتونه فسخش کنه.

ان شاالله ک خدا روزهای بهتری پیش روت بذاره❤🌷

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
بعدش ماشینو بهت نداد و برداشت فرار کرد چی؟؟؟؟ قبلش بگو سند ماشینو بزنه به اسمت 

وکالت زده به نامم عزیزم بعد هم اجباری نیس خودش میخواد بده شاید میخواد عذاب وجدانش خفه بشه تاپیک قبلمو بخون چیکار کرده 

سلام‌گلم من همسرم نمایشگاه اتومبیل داره مدل و رنگو وضعیت ماشینو بهم بگو برات قیمت میگیرم هرچند این چ ...

باشه عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن دقیقشو برات بفرستم لطف کردی عزیزم 

ماکسیما یک و خورده ای تقریبا باید قیمتش باشه تو منطقه متوسط رو به پایین یه خونه میتونم بگیرم با پول ...

کدوم شهر خونه میخوای

من ماکسیما میخوام ک با خونه عوض کنم

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
ببرش تعویض پلاک ماشین و الان بزنه به نامت  بعدش ببر چندتا نمایشگاه نشون بده خونه هم برو بنگاه ...

همش فک میکنم نمیتونم کاری انجام بدم یا یه حرفی میزنم میفهمن وارد نیستم کلاه میزارن سرم اعتماد به نفسم صفره