دخترمادرر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 2188 عنوان کسی هست مشهد باشه و بره حرم🥲🥲🥲 74 بازدید | 6 پست لطفا اگر. کسی هست بگههه میشهگ دیروز | 07:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلبتپندهسایت عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2860 من خونمون جای حرمه کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
قلبتپندهسایت عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2860 لطفاً برای همه دعا کن کافرمایمانم ضهیفولی چشم کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48399 الان یکی اعلام کرد خونش با آقا پنج دقیقه راهه همین الان تاپیک زد پیداس کن من خودمم ب پیج مبشناسم ک هرروز دوبار لایو میزاره از حرم میخاهی بدم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48399 من خونمون جای حرمه التماس دعا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2220 کافرمایمانم ضهیفولی چشم منم فراموش نکن ، دعا کن مشکل داداش بزرگم حل بشه