2777
2789

جالب نیس 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم ب بچه ۸ساله خوش بگذره بین ی مشت پیر و زن گنده  برا بچه ها تولدهایی خوبه ک هم سن و ...

خخخخ 

نه بچه هم چندتایی هستش

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

من درست کردم چندبار

مهمونا خوششون اومده بود، مخصوصا بچه ها و مسن‌ها که نمیدونستن چطور وسطش خالی شده😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من درست کردم چندبار مهمونا خوششون اومده بود، مخصوصا بچه ها و مسن‌ها که نمیدونستن چطور وسطش خالی ...

میدونی اخه خرجم زیاده میخوام حداقل در این مورد یه چیز جالب باشه و هم اینکه به صرفه خودم دیدمدخوشم اومد 

وسطش شما میوه ی چیزی نذاشتید؟

سالاد ژله و ميوه درست كن ديگه ميوه نده اينجورى خيلى به صرفه ميشه

یعنی چجوری؟

گفتم سالاد ماکارونی ب الویه درست کنم

شما نظر دیگه ی نداری؟

یعنی چجوری؟ گفتم سالاد ماکارونی ب الویه درست کنم شما نظر دیگه ی نداری؟

عزيزم اينترنت بزنى مياد مثلا سيب و كيوى و پرتقال كمپوت اناناس توت فرنگى چندتارو كه دوست دارى  اينارو خرد ميكنى بعد يه ژله تو يچيزى كه ژله ضخامتش كم شه بتونى قابش كنى ميريزى بعد موقع تولد ژله رو مربع مربع كن بريز داخل و قاطى كن