2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم امروز چی دیدم

157 بازدید | 2 پست

امروز یه فرشته رو دیدم, چند وقت پیش یه کلیپ از یه پسری پخش شده بود, که سندرم داون داشت, میگفت میخواد بره مشهد بعد دستفروش بود, بعد من اونشب که اونو دیدم خیلی گریه کردم, واقعا دلم براش سوخت, بعد تو ذهن خودم گفتم اگه ادم مثلا بخواد کمکی بهش کنه, چون راهش دوره طرف شماره کارت میده(منظورم کسیه که اون کلیپ رو گذاشت)بعد من از کجا بدونم که راست باشه, حالا چند روز گذشت و من اصلا یادم نبود این موضوع,امروز اتفاقی که بیرون بودم یه بچه کوچیک دیدم که سندرم داون بود بعد با مادربزرگش دست فروشی میکرد, بعد با ذوق نگام کرد برام دست تکون داد, خیلی خوشحال شدم هول شدم یادم رفت بغلش کنم, حالا حس میکنم این یه نشونه بود نمیدونم چرا

فقط معلوم نبود دختره یا پسر, لباسش دخترونه بود ولی موهاش پسرونه بود,حدودا پنج سالش بود 

باز میرم ببینمش اینسری براش عروسک میبرم فقط نمیدونم چی بگیرم

برای سلامتی امام زمان صلوات
من خیلی دوستشون دارم آرزومه بتونم آرزوهاشون برآورده کنم 🥲🥲 از آدمای سالم اطرافمون خیلی بهترن  ...

اره خیلی خیلی مهربونن اصلا دروغ گفتن بلد نیستن

برای سلامتی امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.