2777
2789
از بی پولی خسته شدم بخدا انقد حسرت تو دلمه باشه چند سالی بچسبه بکار درسته منم اذیت میشم ولی چه کنیم ...

اره حتما اگه پول نصفشم دارین با کسی شریکی بخرین منم همسرم کارش آزاده سالای اول واقعا بی پولی اذیتمون میکرد الان پاقدم بچه هامون کارمون کمی متفاوت کردیم برکت از همه جا بهمون میباره،باید تو کار آزاد ریسک کرد!شوهرت هر شب پیشتون باشه و پول نباشه به چه درد میخوره،بخدا وقتی پولداری احتراامتم بیشتره همه دوست دارن

به خدا توکل کنین و هر چه زودتر تا بازار راکده ماشینتون بخرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا راننده های ماشین سنگین معتادن من فقط از این موردش بدم میاد😑

اینم یه نگاه هست ک فکر می‌کنن هم معتاد و هم زن باز و هم نا مرتب و...ولی اصلا اینطور نیست،،،راننده داریم اونقدر شیک پوش و تمیز ک کیف می‌کنی ،،همسر من لب ب سیگار هم نمیزنه ،حتی ب چهره و تیپش نمی‌خوره راننده باشه ،،،ولی این موارد ک‌گفتی بله هست ولی تو هر قشری هست 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شبا همش باید با این ترس بخوابی که خدای نکرده خوابش نبره معتاد نشه تصادف نکنه

از لحاظ اعتیاد که بهش مطمئنم خیالم راحته 

کلا یه اخلاقی داره تا یکم احساس کنه خوابش بیاد هم یه رب چشاشو ببنده سرحال میشه ولی خب درست میگین خطرناکه 

الان تریلی پول دو سه تا خونه است،،،کهنه و مدل قدیمیش هم از پول خونه گرونتره،،،،ما هم نداریم ،دعا کن ...

ایشالا عزیزم. نمیدونی درآمد سنگبری چقدره؟؟ یکی سنگبری داشته باشه 

دقیقا درست میگی بستگی به آدمش داره چون تنهان تو جاده میتونن هرکاری بکنن بخصوص اگه بی مسئولیت باشن از ...

اره یه نفر تعریف کرد چن کیلومتری از بعضی جاده ها و بعضی شهرهای خاص زن بدکاره فقط بخاطر اینا میوایسن سر صف تو جاده خودشون چن روز میدن کرایه خاک بر سرا

بازم میگم ن همه فقط اونایی ک شیشه خورده دارن هر جا باشه کار خودشون رو میکنن

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
ببین اگه نبود شوهرت اذیتت می‌کنه خب راننده بگیرید و اون بار ببره و حقوق بهش بدید و پول اصلی و بدون ز ...

شما ماشین از خودتون نیست؟

اگه آره،صاحب ماشین چقد حقوق میده  به شوهرت؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
نه همسر  من راه نزدیک می‌ره و شبا خونه است ،،،بار تانکر معمولاً برا شهرهای اطرافه،،،گاهی ک دیر ...

من وابسته که هستم به شوهرم بخاطر این شاید اذیت بشم ولی  از پس زندگی بر میام من از اول زندگی همه چی به خودم نگاه میکرده باور کن خونه بنایی میکردیم همه چی بامن بود من میخاست دنبال کابینت کار برم من خرید شیر آلات سینک گاز برم همه چیش کلا عادت کردم 

ولی خوب دوری از شوهرم سخته میدونم اول اذیت میشم 

همچنین شما،،،بله واقعا دیگه اینم کاره ،،،مهم اینه دوسش دارن ،،،خدا حافظ جان و مالشون باشه 

توکل برخدا عزیزم

انشالا😄🤲❤️

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
اینم یه نگاه هست ک فکر می‌کنن هم معتاد و هم زن باز و هم نا مرتب و...ولی اصلا اینطور نیست،،،راننده دا ...

اینجور گفتی یاد موقعی افتادم ک راننده دوس پسرم ی مشکلی پیش اومد براش. خودش اون سرویس و میخواست ببره 

ب منم گفت برم باهاش. وقتی اومدم تو ماشین بزرگه بهش گفتم اصلا ب چهرت نمیخوره راننده ماشین باشی😁😁 همیشه تصورم این بود ک سیبیلو هستن و... ولی اصلا اینجور نیس چون چن مورد دیگه هم دیدم راننده ک چقد مرتب و امروزین. چقد کیف داد تو ماشینه. عقبش هم ی حالت تخت بود واسه خوابیدن اصلا عالی بود😁😁