2777
2789

پدرم اتوبوس خارج شهری داره 

درامدش که بله زیاده 

ولی جز مشاغل سخته بشدت فرسوده میکنه بیخوابی و خستگی 

شبا هم اکثرا خونه نیست 

هزینه خرید ماشین سنگینم دیگه کار هرکسی نیست سه چهار میلیارد به بالاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین چی داره همسرتون  روزی چند بار بار میبره؟؟؟

عزیزم همسر من ماشین نداره و فقط راننده است و خب ۲۵در صد از صافی بار برا همسر منم ولی پول اصلی ب خود صاحب ماشین میرسع،،،بار گازوییل و ..جا ب جا میکنن ک ب شدت سرش شلوغه و جمعه رو هم میره،،،مبانگین بر ما ماهی ۲۰ تومن هست 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
درامد اره ولی خرج ماشینابالاست مخصوصا ماها اول یا سال اول یکم دوددل میشی بعدش نه و اینکه خطرات زیادی ...

نه خوب گفتی شما بهر حال تجربه دارین 

ماهم باید همه چی درنظر بگیریم 

مرسی که گفتی 

چه ماشینی اینقدر درامدشه؟

تریلی دیگه اگه منظورت مدل ماشین هست ببین تانکر اونم حمل مواد نفتی و بنزین و...عالیه و سرشون شلوغه و بیکار نمیمونن و فقط باید برن یار ببرن و پول جمع کنم ولی برا بار های دیگه باید باربری و کلی تو صف و روز تعطیل هم تعطیلن،،ولی تانکر بر عکس تو تعطیلی کارشون بیشتره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پدرم اتوبوس خارج شهری داره  درامدش که بله زیاده  ولی جز مشاغل سخته بشدت فرسوده میکن ...

دوس پسرم میگه تریلی فقط قسمت جلو5میلیارده. اونی هم ک ب پشتش وصل میشه بار میزنن دوباره ی هزینه جدا