2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و متاهل

687 بازدید | 37 پست

میشه لطفا بگید شام رو چیکار میکنید؟ منظورم اینه وقتی خسته و کوفته از سر کار میاین چطوری مدیریت میکنید که هم بتونین استراحت داشته باشین هم برنامه های شخصیتون رو داشته باشین و هم شامتون آماده باشه و بعضا خونه مرتب؟!!🥺

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

من خودم دوست ندارم غذا ناهار و برای شام بخوریم برای همین شام حاضری یه چیزی درست میکنم. یا از بیرون غذا میگیرم یا مامانم اینا درست میکنن میدن برام. کلا غذای ساده میذارم غذاهای خوب و حسابی رو تو تعطیلات درست میکنم 

من اصلا استراحت نمیکنم میرسم خونه هم شام درست میکنم هم نهار چهار نفریم تو خونه هیچ کس حتی کارای شخصی وهم انجام نمیده حتی پتوی خودشونو تا نمیزنن حوله حموم ومن جمع میکنم غذای مغازه رو هم خودم درست میکنم خلاصه شش صب تا دوازده شب کاردارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوست ندارم غذا ناهار و برای شام بخوریم برای همین شام حاضری یه چیزی درست میکنم. یا از بیرون غ ...

چقدر خوب که مادرتون نزدیکتونه❤️

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
من اصلا استراحت نمیکنم میرسم خونه هم شام درست میکنم هم نهار چهار نفریم تو خونه هیچ کس حتی کارای شخصی ...

دقیقا من خودمم همینم.. احساس میکنم چیزی جز ماشین کاری نیستم هیچ تایم و زمانی رو برای خودم ندارم که سریال مورد علاقمو ببینم، رمان بخونم و حالا هرچی که دوست دارم.. از اونطرفم نمیتونم از مستقل بودن دست بکشم و بشینم تو خونه🫠

تمیز کردن خونه ام که خب خونم زیاد ریخت و پاش نمیشه. هفته ای یه روز خونه رو اساسی تمیز میکنم بقیه روز ...

چقد خوب  منم خودم ریخت وپاش ندارم ولی بقیه اصلا مراعات نمیکنن 

دقیقا من خودمم همینم.. احساس میکنم چیزی جز ماشین کاری نیستم هیچ تایم و زمانی رو برای خودم ندارم که س ...

آره اصلا یادم نمیاد چند سال فیلم ندیدم استراحت نداشتم بیشتر وقتا کلافه و عصبی میشم 

من همیشه‌ با خودم فکر میکنم اگه هرکس کار خودشو انجام بده واقعا به کسی فشار نمیاد ولی متاسفانه مامانا انقدر کارای بچه هاشون مخصوصا پسراشونو انجام میدن که دیگه عادت شده براشون بریزن بپاشن عین خیالشونم نباشه 😦

پیاز داغ از قبل آماده میکنم برای کل هفته یا پیاز داغ آماده میخرم. غذاهام اگه خورشتی باشه از صبح میذارم رو گاز. برنج پلوپز. از ایرفرایرم استفاده میکنم خیلی برای مرغ تو بیست دیقه امادست

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

کاش میفهمیدم زن و مرد که باهم میرن سرکار چه معنی میده خانم دغدغه شام هم داشته باشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم