2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 37 پست

من شام که میزارم زیاد میزارم برای نهار فردا هم بمونه ولی بچه هام به شدت تنبلن حتی لیوانی که آب بخورن نمیشورن میزارن تو سینک .خیلی خسته میشم .البته کارم یه جوریه مثلا ده روز هست ده روز نیست اینجوری خوبه به کارهام میرسم

خانم شاغل باید همسر بادرک و شعور و همراهی داشته باشه وگرنه از پا میوفته 

پدر خوب بچه های خوبی هم داره 

پس مادر کمتر اذیت میشه 

خرید کلی خونه با همسرم هست و گاهی با هم میریم البته خرید و دوست دارم و حوصله داشته باشم میرم

برای غذا اصلا ایرادی نمیگیرن آشپزی و دوست دارم و بخاطر بچه ها اولویتم تو کار خونه غذا هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه در نظر بگیر برای امشب وفردا شب چی می خواهی درست کنی.

پیاز داغ ریز وسیر داغ آماده تو فریز داشته باشه

موقع خرید گوشت چرخ کرده بیشتر تهیه کن چون سریع تر پخته میشه.

اگر قراره برای شب برنج بذاری میتونی صبح خیس کنی بذاری تو یخچال خراب نمیشه.

برای شامی از خرد کن استفاده کن سوته آماده میشه

و ماهی تابه بزرگ ونچسب داشته باش تا یه بار زمان برای سرخ کردن بذاری

واویشکا،سبزی پلو با تن ماهی،ماکارانی،عدس پلو ،لوبیا پلو، استامبولی غذاهای سریعی هستند.

۰

چه خوشم اومد دخترررر یه تیرو چند نشون جالبی انجام میدی👍🏻

همه ی کارام همینجوریه، گوشت و پیاز و سیر میذارم بپزه

دو قسمتش میکنم، یه قسمتش بادمجون سرخ کرده میذارم میشه مسمی بادمجون

یه قسمت دیگشم زعفرون میزنم لای برنج دم میدم

👀

[QUOTE=290887032]خیلی سخته  مواظب سلامتیت باش  همیشه قرار نبست ی نفر جور بقبه رو بکشه از پا میوفتی  ...[/QU

آره بخاطر بی مسولییتی خانواده من خیلی داغون شدم دیسک کمر درد پا پوست دستام اگزما شده ....