2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 37 پست

خودمم نمیدونم چجوری میرسونم

مثلا واسه فردا صبح مرغ و سیب زمینی درسته بار میذارم 

موقع ناهار نصفشو جدا میکنم واسه الویه

نصف دیگشم سیب زمینیا رو درمیارم 4 قاچ میکنم، رب تفت میدم، آبگوشتی بشه، برنج هم تو پلوپز میذارم

تا برنج دم بکشه، ظرفا رو میشورم

کلا خیلی سخته

همیشه باید به فکر وعده بعدی غذا هم باشیم

خرید خونه و نون و همه چی هم با خودمه

👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا خونه مادرم هستم برای شام 

چون همسرم باید برای فردا ناهار ببره نمیتونم غذای ساده بزارم 

ضمن اینکه خونه هم گاها ریخت و پاش میشه و نمی‌رسم اونجوری که باید مرتب کنم 

عقیده دارم وقتی خانم سر کار می‌ره نباید مثل یه خانم خانه دار ازش توقع تمیزی خونه داشت

پیاز داغ از قبل آماده میکنم برای کل هفته یا پیاز داغ آماده میخرم. غذاهام اگه خورشتی باشه از صبح میذا ...

چرا اصلا خودم بهش فکر نکرده بودم؟ چرا همیشه کارامو سنتی انجام میدادم؟عین مامان بزرگا🫤😂 به نظرم استفاده از پلوپز و آرام پز و هواسازو اینجور چیزا واقعا آدم رو جلو میندازه👍🏻

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
خسته نیستم تازه هرروز باشگاه هم میرم قوی‌باش💪 درمورد شام هم خیلی وقتا یه شام سادع میخوریم که تو ۱ ...

واااای آفرررررییییییننن..من که به باشگاه اصلا نمیرسم فقط چند مین بعد از کار سعی میکنم پیاده روی کنم که اونم بیشتر خستم میکنه و روز بعدش دوست دارم تاکسی بگیرم. در مورد شام ساده فکر میکنم من شاید خیلی بلد نیستم که زیاد چیزی به ذهنم نمیرسه از اونطرفم ناهاری که باید با خودم ببرم هم هست و خب نمیشه ساده برد🤦🏻‍♀️

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
خودمم نمیدونم چجوری میرسونم مثلا واسه فردا صبح مرغ و سیب زمینی درسته بار میذارم  موقع ناهار ن ...

چه خوشم اومد دخترررر یه تیرو چند نشون جالبی انجام میدی👍🏻

اکثرا خونه مادرم هستم برای شام  چون همسرم باید برای فردا ناهار ببره نمیتونم غذای ساده بزارم&nb ...

ووویییی دختر حسودیم شد🥺 خدا مامانتو حفظ کنه❤️ من مادرم خیلی ازم دوره. منم تا حدودی میتونم نامرتبی خونه رو تحمل کنم اما اینکه تایمی واسه خودم ندارم خیلی عذابم میده

کاش میفهمیدم زن و مرد که باهم میرن سرکار چه معنی میده خانم دغدغه شام هم داشته باشه

عوضش شما چیزایی رو تجربه میکنی که برای شاغلا سخت پیش میاد🫠🥲

ووویییی دختر حسودیم شد🥺 خدا مامانتو حفظ کنه❤️ من مادرم خیلی ازم دوره. منم تا حدودی میتونم نامرتبی خ ...

ممنون عزیزم خدا عزیزای تو هم نگه داره برات 

البته مادرم آنچنان هم نزدیک نیست 

از خونه مادرم تا خونه من با ماشین خودمون ۱۵ دقیقه راهه 

بعضیا خیلی نزدیکن به مادرشون و من خودم بهشون غبطه میخورم مثلا مادرشون توی همون کوچه یا یه کوچه اونطرف تر هست بهشون

عوضش شما چیزایی رو تجربه میکنی که برای شاغلا سخت پیش میاد🫠🥲

مثلا چ چیزایی،من خودم قصد شاغل شدن دارم ولی محاله بعدش کار خونه رو دائما من انجام بدم

در هر صورت ب نظرم ظلم ب زنه که خسته از سرکار بیاد دغدغه شام هم داشته باشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من اصلا استراحت نمیکنم میرسم خونه هم شام درست میکنم هم نهار چهار نفریم تو خونه هیچ کس حتی کارای شخصی ...

خیلی سخته 

مواظب سلامتیت باش 

همیشه قرار نبست ی نفر جور بقبه رو بکشه از پا میوفتی 

هر چند معلومه عادت کردن و شما زیادی کاملی 

اما بعد پشیمون میشی 

خودت و سلامتیت از همه مهمتر باشه

زن شاغل همکاری شوهر مطلبه حالا قرار نیست همیشه شام به راه باشه ولی در کل از غذاهای نیمه آماده تو فریز داشته باش روزی که وقتت ازاده چند مدل خورش درست کن فریز کن مواد استامبولی.. جوجه مزه دار ..این طور چیزا تو فریزر آماده باشه سریع یه برنج بزار غذا حاضره