2777
2789

من خودم اوایل رابطم خوب بود با همشون ولی الان قطع رابطم کامل چون بم فوش رکیک دادن 

توصیم اینه ک تحت هیچ شرایطی حرف دلتون براشون نزنید حتی حرفی ک بنظرتون سادست، و اصلا گرم نگرید باهاشون و احترام بیش از حد هم نکنید من اگز این کارا رو نمیکردم شاید خیلی عزیز بودم 👌

شما بگید؟!!! 

حرف دلو فقط با خدا باید زد نه بنده ی خدا👌🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خیلی با هم خوبیم ولی من هیچ وقت اعتماد نمیکنم به هیچ کدوم 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روز اول شیرین برو‌ شیرین بیا هرچی خواست بشه هر حرفی شنیدی بالاخره تموم میشه...از روزی که عقدت میکنن ماهی  یبار با دعوت برو یکساعت بشین و بیا....بهترین راه حل همینه فقط بقیش چرت پرته

تنها کسی که لیاقت احترام گذاشتن رو داره خواهر شوهرمه واقعا یه تیکه جواهره جواهر اگه اون نباشه ممکن بود تاحالا جدا شده باشم 

پیشنهادم اینه از خصوصی ترین چیزاتون به همسرتون نگید درمورد خانواده که بعدا بدجور چماق تو سر میشه

صمیت بیش از اندازه و قطع ارتباط هر دو اشتباست   فقط در حد احترام و رفت آمد عادی با دعوت

خب مشکل اینجا بود ک اهل دعوت نبودن هروقت خودت میخواستی میرفتی 🙂 من همیشه میگفتم دوس ندارم شوهرم دور باشه از خانوادش و باهم میرفتیم درحد ی صب تا ظهر بر میگشتیم، اونم ماهی یک بار ☹️ ولی خیلی گرون تموم میشد هر سری برام 

قطعا حرفتون درسته، ولی اونا از ساده ترین حرف من کفته بودم مثلا دوستم مانتو خرید هم داستان‌ها ...

خوبه ک الان شناختیشون عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻