2777
2789
ولی خیلی ازشون ضربه خوردم 🙂 اونا رو واگذار کردم ب خدا و لیاقتشون 👌

خوب کردی کارماشو پس میدن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
از روز اول شیرین برو‌ شیرین بیا هرچی خواست بشه هر حرفی شنیدی بالاخره تموم میشه...از روزی که عقدت میک ...

خب اونا اهل دعوت نبودن! 

مثلا زنگ بزنن بگن جمعه بیاید دور هم باشیم 

دوس نداشتم شوهرم ازشون فاصله بگیره ما خودمون ماهی یکبار میرفتیم ☹️ 

البته الان نه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلنا خیلی پروشون کرده بودم عین کلفت کارمیکردم مادرشوهرم راضی نبود غرمیزد الان یک وسال نیم ازوقتی ازقهردوماه برگشتم دست به هیچی نمیزنم انگار نهرانگارمثل همعروسام چای هم میخورم میزارم استکان رو تو سینی خیلی محترمانه ازفامیلام حسابی جزندشون تازه فهمیدن من کس وکیه بااینکه دوماه سخت بود دوری ازبچه ام ولی درعوضش زندگی مو ی کم عوض کردم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من قبلنا خیلی پروشون کرده بودم عین کلفت کارمیکردم مادرشوهرم راضی نبود غرمیزد الان یک وسال نیم ازوقتی ...

عزیزم خوشحالم برات ک تونستی تغییر ایجاد کنی ❤️

من همیشه کمک میدادم در حد پهن و جمع کردن سفره و کمک تو شستن ظرف 

ولی مادر شوهرم همه جا میگفت عروسای این دوره هیچ کاری نمیکنن برای خانواده شوهر من اون موقع همه کارای خانواده شوهرم میکردم 😐😐😐

عزیزم خوشحالم برات ک تونستی تغییر ایجاد کنی ❤️ من همیشه کمک میدادم در حد پهن و جمع کردن سفره و کمک ...

اره مادرشوهرمم اینجوری من نه ماه باهاشون زندگی کردم جونم دراومد تازه من ی همعروس دیگه همرداشتم باخودم ولی اون کم سن وسال بود هیچی بلد نبود فقط میخوابید همه خونه مهمان چقدرداشتن جدا هم شدم تازودمیرفتم زود تواشپزخونه کارمیکردم ولی الان دیگه نه برادرام ایستادن تورو خانواده شوهرم گفتن دخترمون میادومیره خونتون هیچ کاری نمکنه اوناهم گفتن باشه فقط توخونه اش کارکنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب اونا اهل دعوت نبودن!  مثلا زنگ بزنن بگن جمعه بیاید دور هم باشیم  دوس نداشتم شوهرم ازش ...

خب همون ماهی یبار برین به بهانه سر زدن حالا اگه تعارف کردن یه وعد بمونین و برگردین

اره مادرشوهرمم اینجوری من نه ماه باهاشون زندگی کردم جونم دراومد تازه من ی همعروس دیگه همرداشتم باخود ...

درکت میکنم خیلی سختههه من مطمعنم دو هفته باهاش زندگی کنم هفته سوم طلاق میگیرم خیلی آدم بدیهههه ن تنها من میگم حتی همسایه و فامیلاش هم از دسش آسایش ندازن 

درکت میکنم خیلی سختههه من مطمعنم دو هفته باهاش زندگی کنم هفته سوم طلاق میگیرم خیلی آدم بدیهههه ن تنه ...

مادرشوهر بد خدا ازش نمیگذره بخدا مادرشوهراولم اینقدر اذیتم کرد وقتی فوت کرد حساب بخدا دخترش زنگ زد گفت حلالش کن بزارراحت بخوابه گفتم اون روز که ازخونتون اومدم بیرون همه تون روبهرخدا سپردم بهترین کس وکارم خداس من یتیم 

مادرشوهر بد خدا ازش نمیگذره بخدا مادرشوهراولم اینقدر اذیتم کرد وقتی فوت کرد حساب بخدا دخترش زنگ زد گ ...

الهی بگردم 😔 واقعا موافقم باهات خدا کارشو بهتر بلده، 

همیشه مبگم خدایا اگر قراره روزی من مث مادر شوهر خودم بشم یه ثانیه مرگمو بده 

چون منم خیلی اذیت شدم از زندگی سرد شدم از شوهرم مهر شوهرم ب دلم کم شده 

و خیلی چیزای دیگه 💔😔

الهی بگردم 😔 واقعا موافقم باهات خدا کارشو بهتر بلده،  همیشه مبگم خدایا اگر قراره روزی من مث م ...

اره اینقدر دخالت کردن حرف زدن که داشتم نابود میشدم طلاق مو گرفتم رفتم خونشون وسایلاموببرم سر دیگ های که بابام برام خریده نگذاشت ببرمشون میگفت مال منه پسربزرگ اش برگشت گفت ننه زندگی پسرت خراب شده تودنبال وسایل دخترهستی بهش میگه اره هستم ببرتشون هم الهی توشون زهرمار بخوره همون جا همه چی گذاشتم اومدم بیرون مامانم گفت هیچی نمیخوام حالا که اینطورشد ولی خدا بزرگه وشاهد 

اره اینقدر دخالت کردن حرف زدن که داشتم نابود میشدم طلاق مو گرفتم رفتم خونشون وسایلاموببرم سر دیگ های ...

وای چ نامرد بوده این دیگه 😐😐😐 اگر خدا بخواد همچین آدمایی رو ببخشه واقعا باید ب عدالت‌ش شک کرد😢💔

امیدوارم تو زندگی جدید بهترینا رو تجربه کنی 

وای چ نامرد بوده این دیگه 😐😐😐 اگر خدا بخواد همچین آدمایی رو ببخشه واقعا باید ب عدالت‌ش شک کرد😢💔 ...

مرسی گلم من ازدواج کردم باردوم