2777
2789

زندگی خوبی داشتم ولی متاسفانه بعد سه سال شوهرم درگیراعتیادشد دوسال بدبختی اوارگی نه خوابی نه خوراکی بچه ام کوچیک تا اینکه منو خیابون کتک زد دیگه نتونستم بچه مو گذاشتم رفتم دوماه تمام بعد ترک کرد کلی سید وبزرگ فامیلشون فرستاد تا داداشام شرایط زیاد گذاشتن ازش امضای محضری بردن تا برگشتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آره متوجه شدم از کامنتاتون 🧡 خوشبخت‌ترین باشید گل

مرسی همچنین

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی خوبی داشتم ولی متاسفانه بعد سه سال شوهرم درگیراعتیادشد دوسال بدبختی اوارگی نه خوابی نه خوراکی ...

این برای ازدواج اولتونه؟؟ بمیرم چقد سختی کشیدی منم نمیتونم اصلا اعتیاد رو تحمل کنم 😥 شوهرم سالمه ولی همیشه میگم تنها چیزی ک باعث میشه برم و پشت سرمم نگاه نکنم یکی خیانته و یکی اعتیاد 

واقعا تحملش صبر ایوب میخواد 

من دیدم تو اقوام مردی ک معتاد بود چ بلاهایی سر زن و بچش آورد واقعا تنم میلرزه 

زندگی خوبی داشتم ولی متاسفانه بعد سه سال شوهرم درگیراعتیادشد دوسال بدبختی اوارگی نه خوابی نه خوراکی ...

خیلی ترسناکه مرد معتاد 😭 امیدوارم سر هیشکی نیاد 

خوبه خانوادت پشتتن🧡 خیلی نعمت بزرگیه 

من تو بدترین شرایط هم اونا راصی ب طلاق نمیشن 🙂حاضرن من زجر بکشم تا آخر عمر ولی اسم طلاق روم نباشه 

این برای ازدواج اولتونه؟؟ بمیرم چقد سختی کشیدی منم نمیتونم اصلا اعتیاد رو تحمل کنم 😥 شوهرم سالمه ول ...

وابیی چی بگم تحمل خواستن ی طرف صبرداشتن به خاطربچه ی طرف

خیلی ترسناکه مرد معتاد 😭 امیدوارم سر هیشکی نیاد  خوبه خانوادت پشتتن🧡 خیلی نعمت بزرگیه  ...

سرهیچ مسلمون وکافری نیاره تازه معنی خانمان سوزفهمیدم چه نکبتی اعتیاد خصوصا شیشه 😭😭😭😭😭شب نخوابیدنا بدبختی ها دربدرمیکنن

ایشالا خدا ایقد بهت خوشبختی بده ک تلخی های گذشته جبران بشه برات 

مرسی اجی همچنین گلم مرسی ازدعایی قشنگتون

😢 😢 پای بچه ک وسط باشه واقعا شرایط برق میکنه 

اره واقعا 😪🤐