2777
2789
ابجی نکن اینکارو با خودت 😢 دیر نشده الان سه ساله که از خدا دوری ولی اگه به همین روال ادامه بدی & ...

چیکار کنم خب؟

چجوری نزدیکش بشم؟

یه کاری با خودم کردم که نمی تونم نزدیکش شم دیگه

شب قدر یکم نشستم پای تلوزیون که دعا می خوند و یکم باهاش همراهی کردم

حالم بد شد حس بد گرفتم 

حس کسی که کارش به یه نفر افتاده و نزدیکش شده و قبلش باهاش کاری نداشت

محرم پارسال دو بار رفتم بیرون هر دو بار حالم بد شد 

نمی دونم چرا از اماما بدم میومد 

در حال که قبلا کل محرمو گریه میکردم براشون

الانم ازشون بدم میاد

نمی دونم چیشد به اینجا رسیدم و چجوری از اینجا بیام بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روزای تورو گذروندم وااای چه چقدر کفر گفتم چقدر نالیدم چقدر گلگی کردم،اما یهو یه معجزه گذاشت تو زندگیم یادم میفته چقدر ناشکری کردم از خودم خجالت میکشم،واقعا راسته که خدا هیچ وقت برای یندش بد نمیخواد و حواسش بهش هست،از خودش میخوام به زودی تو هم به این حرف برسی عزیزم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
معجزت چی بود؟

خیلی طولانیه،خلاصش اینه دوتا بچه از دست دادم تو شیش ماهگی اولیم دختر بود چقدر عاشقش بودم تا دنیا اومد پر کشید چقدر گریه کردم زجه زدم جلو روم پیچسدنش تو پاروه سفید نزاشتن ببینمش داغش به دلم موند،بعد یک سال باردار شدم این پسر یود بازم همون ماجرا اما این یکی سه ساعت زنده موند با اون وضعم عین سه ساعت بالا سرش بودم اسنم پر کشید و تنهام گذاشت دیگه تموم شده بودم از خدا رو برگردوندم میگفتم قبولش ندارم چرا من چرا یچه های من،معلومم نشد چرا یهو اینجوری میشدم گذشت منم هنوز ناشکری میکردم،سه ساله بعد دوباره باردار شدم این یکی دو ماهه سقط شد دیگه کلا نا امید شدم اما یهو به خودم اومدم گفتم شاید صلاح نیست بچه دار بشم شاید خدا نمیخواد،یواش یواش آشتی کردم باهاش سپردم به خودش اینم بگم نماز و اینا شروع نکردم ها دلی رفتم سمتش عاشقش شدم باورت میشه پارسال شب عید فهمیدم هشت ماهه باردارم،هشت ماه نمیدونستم حامله ام خدا معجزه قشنگو بهم بخشید و پسر پس فردا تولدشه،ببخشید طولانی شد خواستم بگم به خدا اعتماد کن درست میشه شک نکن😘

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چیکار کنم خب؟ چجوری نزدیکش بشم؟ یه کاری با خودم کردم که نمی تونم نزدیکش شم دیگه شب قدر یکم نشستم ...

ن عزیز خدا مثل ما نیست ک بگ وقتی کارت گیره میای پیشم 

خدا رئوفه بخشندست بنده هاشو دوست داره تازه میگ اونایی ک هروز توبه میکنن رو دوست داره یعنی ت هزار بارهم گناه کنی اما وقتی دلت ازته ته دلت پشیمون باشی میبخشتت

خدا مثل ما نیست محدود  نیست

وقتی توبه میکنی مثل ی نوزاد تازه متولد شده پاکت میکنه خدا از هرچییی ار هر گناهی 

ترو خدا سخن رانی استاد رائفی پور درباره نماز رو گوش بده هم شما هم اسی اصلا ی تعریییفی ک حرف نداااره

برگرد خواهر عزیزم ب خدای خودت ،اون از پدر و مادرهم مهربون تره خودش گفتههه،،،ترو خدا پاشو برو باهاش حرف بزن بگو خدایا من بنده توتم یدونی گناه کارم منو ببخش من بهت احتیاج دارم برو باهاش ی دل سیر گپ بزن اونوقت ببین چجوری باهات رفیییق میشه

خدا میگ وقتی موقع اذان میشه اگر بنده هام بفهمند چقدررر مشتاقم تا بیان بامن حرف بزنن از عشقی ک نسیب بهشون دارم بند بند وجودشون ازهم گسسته میشه چون نمیتونه حس کنه و توانایی درک اینهمه عشق رو ندارههههه

هیچ وقت نگو خداباهام قهره چون خدااا هیچ وقت با بندهاش قهر نمیکنه برو توبه کن و باخدتی مهربونت دوست شو

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
خیلی طولانیه،خلاصش اینه دوتا بچه از دست دادم تو شیش ماهگی اولیم دختر بود چقدر عاشقش بودم تا دنیا اوم ...

ببخشید اگه بد نوشتم پسرم هی گوشیو میگیره اجازه نمیده🤭

چیکار کنم خب؟ چجوری نزدیکش بشم؟ یه کاری با خودم کردم که نمی تونم نزدیکش شم دیگه شب قدر یکم نشستم ...

نمیدونم ابجی 

ولی در مورد اون حس بدی که داشتین نسبت به امامان باید بگم بنده هم دو سه سال پیش تجربه ا‌ش کردم 

واسه خودم دلیلش گناه بود من خیلی گناه کردم بعدشم یه مدت تو غفلت و بودم یلخی زندگی میکردم (الانم پیشرفتی نکردم ولی نسبت به قبل بهتر اوضاع) یهو تلنگر خوردم و انگار فهمیدم چه بلایی سر خودم آوردم 

بعدش ضرر های گناه هامو دیدم 

قرآن میخوندم احساس می کردم آدم بدتری میشم😢

اعتقادات مو از دست داده بودم گرفتار وسواس فکری بدی شده بودم

بلد نبودم باید چیکار کنم ولی سعی می‌کرد ذکر بگم مثلا صلوات می‌فرستادم  نمازم میخوندم که یه خورده سخت بود برام رفته رفته حالم بهتر شد چندماه طول کشید 

الهی حضرت زهرا دستتون بگیره عزيزم ❤️🌱

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
نمیدونم ابجی  ولی در مورد اون حس بدی که داشتین نسبت به امامان باید بگم بنده هم دو سه سال پیش ت ...

اینا همش بخاطر وسوسه های ابلیس هست

میتونین کتاب انسوی مرگ ،سه دقیقه در قیامت

و سخنرانی استاد رائفی پور درباره نماز و اون یکی سخنرانیشون در روز میلاد امام زمان رو گوش بدین واقعا فوق العادست 

اینا همش بخاطر وسوسه های ابلیس هست میتونین کتاب انسوی مرگ ،سه دقیقه در قیامت و سخنرانی استاد رائفی ...

بله اتفاقا 

در مورد اون وسواس فکری که گرفته بودم هیچی نمیدونستم یه بار سرچ کردم استاد رائفی در موردش حرف زدن و فهمیدم که همش وسوسه شیطانه

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
ایشالله خدا برای امام زمان(عج)نگهت داره🥰

ان‌شاءالله پا در رکاب ایشون به آرزوم که شهادته میرسم... دعام کن 🙂🌱

دعام کن کفن مشکی بشم🦋

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
ن عزیز خدا مثل ما نیست ک بگ وقتی کارت گیره میای پیشم  خدا رئوفه بخشندست بنده هاشو دوست داره تا ...

ولی من بارها گناهامو توبه کردم و باز برگشتم بهشون

بارها گفتم دیگه مشروب نمی خورم اما خوردم

گفتم خودار‌ضایی نمی کنم اما کردم

گفتم دیگه به خاطر یه لاک نمازو ول نمی کنم اما کردم

وضع من خراب تر از اونیه که بتونم برگردم

فرض کنین توبه کردم میتونم دو تا مورد اولی که گفتم و کنار بزارم میتونم بدون لاک برم بیرون؟ نه 

پس چرا خودم و مسخره خدا کنم ‌؟ من باختم بدم باختم 

یه جوری که محاله برگردم به خدا

۹ سالم بود همه روزه هامو گرفتم یک روزم به استقبال ماه رمضون رفته بودم، من دیگه اون دختر پاک و معصوم ۹ ۱۰ ۱۲ ساله نیستم 

من افتادم تو خط گناه کبیره

من از چشم خدا افتادم عزیزم واسه من علاجی نیست:)

اسی جان

این دعای امام حسین هست ک توصیه کردن ب پسرشون امام سجاد تا در بلاها و مصیبت ها بخونن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا

راستی اینم بگم همه ادما غم و غصه دارن

نمیشه گفت اگ درد دارم باید ناشکری کنم و با خدا قهر کنم

بهترین ادمای دنیا (ائمه اطهار) چ مصیبتها ک نکشیدن

امام حسین (ع) بدترین مصیبت رو همراه خانوادشون کشیدن

حضرت یوسف و پدرشون 

و همچنین پیامبر چقدر مصیبت ها کشیدن 

لطفاااا از خدا دور نشید بخدا حیفههه

ولی من بارها گناهامو توبه کردم و باز برگشتم بهشون بارها گفتم دیگه مشروب نمی خورم اما خوردم گفتم خو ...

خط به خط کلماتت وسوسه شیطان و با چشم دیدم‌.... خدا مهربون تر از این حرفاست... هزار بام برگردی آغوشش بازه... فقط اراده نداری همین... 

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
نمیدونم ابجی  ولی در مورد اون حس بدی که داشتین نسبت به امامان باید بگم بنده هم دو سه سال پیش ت ...

شاید دلیل همه حس بدام گناهامن

شاید همون گناها هستن که خودشونو با بد کردن اماما تو چشمم بزرگ میکنن

نمازو میتونم بخونم

به هر کی ام حس بد داشته باشم به خدا ندارم

با همه دور شدنم ازش بازم عاشقشم اگه قابلم بدونه با این همه گناه

با نماز شروع میکنم و سعی میکنم از اماما و ... هم خوشم نیومد هم حداقل بهشون احترام بزارم.

ببینم چیکار میتونم بکنم برا خودم

مرسی که وقت میزارین برا یه گمراه عزیزم❤