2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلیییی مشکل دارم  منم غم دارم  اگ بخوام ناشکری کنم یا باخدا قهر کنم همش ضررش بخودم ...

پروفتو دوست دارم🥺🌱

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

منم دقیقا الان تو حس و حال شمام.

فقط به خدا بگو میدونم خودت ردیفش میکنی و تا جایی که میتونی، رها کن مشکلتو.

باور کن خودش درستش میکنه. همونجوری که تا الان خیلی جاها هواتو داشته

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

گاهی وقت ها باید اینو به خودمون گوشزد کنیم 

خدا به گردن ما حق داره 

نه ما به گردن خدا!

نماز هم نخونی به ضرر خودته نه خدا 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

من ک از وقتی بدبختیام شروع شد و تمومی نداره. دوست داشتم برم سرکار نشد تو اکثرچیزا بدبیاری و بدشانسم. ...

درکت میکنم میدونم چی میگی

ولی اینو باید بدونیم ک وضعیت از اینی ک هست میتونست بدترم باشه 

من با این فکر فقط خودمو اروم میکنم و. بعضی وقتا میگم خدایاشکرت ک وضعیت از اینی ک هست بدتر نیس

بعضی وقتا همه ی مصیبتا و. مشکلا یه حکمتی توش داره ک من و. تو از درکش عاجزیم

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
درکت میکنم میدونم چی میگی ولی اینو باید بدونیم ک وضعیت از اینی ک هست میتونست بدترم باشه  من ب ...

من واقعا الان تو وضعیت بدم. ن تنها غصه خودمو باید بخورم غم اطرافیانم داغونم کرده

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
من ببست سالمه محدودم ن میتونم بل دوستام بگردم ن چیزی دوست دارم  ازدواج کنم اما هر کی میاد از من ...

ببین منم با ۲۸ سال سن، همچنان تو رفت و امدم با دوستام محدودیت دارم...

درمورد پسرعموتم مطمین باش خیریت برات بوده. ما از اخرش خبر نداریم. 

ولی بدون خدا برای بنده ش بد نمیخواد. 

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
من قهر نیستم اما ازش دورم اونقدری که فراموشش کردم گاهی ام که یادش می افتم از شرمندگی اون مدتی که فر ...

ابجی نکن اینکارو با خودت 😢

دیر نشده

الان سه ساله که از خدا دوری ولی اگه به همین روال ادامه بدی   سه سال بعد میشه شش ساله که از خدا دوری 

اون وقت سخت تر میشه 

اینکارو نکن با خودت 😢 

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر شید❤️🌱

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
فداتشم عزیزم 😘 

خدانکنه💕🦋

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️