2777
2789

طبیعیه عزیزم 

گاهی وقتا سختیای زندگی از حد میگذره 

میخای مشکلاتتو بگی ؟!شاید راه حلی داشتیم

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

نکن توروخدا تو نکن تاپیکهای منو ببین بعداونهمه تاپیک دیشب بار یه تاپیک دیگه زدم که ترکید وموضوعش این بود:بدبخت شدم زندگیم تیره وتارشد بعد یه عمر زندگی فقیرانه اما باعزت شوهرم بخاطرندادن حق وحقوق درست وحسابی دستش خطارفته وآبرومون رفت دنیا رو سرم خراب شد،باخدا دربیفتی ورمیفتی الان من هرچی صداش میزنم که آبرومو نبره دیگه فایده نداره💔

..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت توصیه میکنم که با یه شهید رفیق شی... بهش قول بده تا اونی بشی که میخواد... ذره ذره با نماز شروع کن...

خدا شاهده عین معجزه اس برا من...شدیدا بهت توصیه میکنم چون هیچ چیز نمیتونه تو این مسیر مثل رفاقت با شهدا کمکت کنه

اون تو رو به خدا نزدیک تر میکنه...

منم سالی ۱۰ بار نماز اونم به زور بابام میخوندم.... ولی الان سه ماهه خدارو صد هزار مرتبه شکر نمازم ترک نشده

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

همین که بنده ناسپاس رو تحمل می‌کنه یعنی واقعا خدای باگذشتی هست در عین قدرت بخشش؛ فقط از خدا به معنی واقعی بر میاد .

مگه خدا نعوذ بالله محتاج نماز بنده اش هست؟!!!!.هر تاجی بزنی برای آخرتت به سر خودتون میزنید.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هیچ وقت به بزرگی و رحمت خدا شک نکن و شیطون رو لعنت کن...یه معجزه هایی از خدا تو تک تک مراحل و لحظه های زندگیم دیدم که چه موقعهایی که خوشحالم چه موقعهایی که گرفتارم که فقط و فقط خدا رو صدا میزنم و ازش کمک میخوام همیشه حضورش رو حس میکنم.

من قهر نیستم اما ازش دورم اونقدری که فراموشش کردم

گاهی ام که یادش می افتم از شرمندگی اون مدتی که فراموشش کرده بودم فورا از یادم میبرمش تا زیاد خجالت نکشم

جوری فراموشش کردم که در مقابل مشکلات کمک نمی خوام و دعا نمی کنم فقط گریه میکنم

سه ساله نه دعا کردم نه روزه گرفتم نه نماز خوندم نه قرآن خوندم فکر کنم خدام منو فراموش کرده دیگه

گناه هم میکنم

منم میخونم اما قبلا بخاطر خودش و عشق بهش. الان  راستش فقط ترس از جهنم

چیشد ک ماها اینجوری شدیم

منم اعتقاداتم خیلی ضعیف تر شد زمانی ک. احساس کردم خدا صدامو نمیشنوه و. منو یه گوشه ب. حال خودم رها کرده

ولی همیسه دعا میکنم دوباره رابطه ی من و خدا مث همون موقعی بشه ک وقتی میرفتم سر نماز احساس میکردم دارم خدارو میبینمش ک با لبخند داره نگاهم میکنه🥲

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
طبیعیه عزیزم  گاهی وقتا سختیای زندگی از حد میگذره  میخای مشکلاتتو بگی ؟!شاید راه حلی داش ...

من ببست سالمه محدودم ن میتونم بل دوستام بگردم ن چیزی دوست دارم  ازدواج کنم اما هر کی میاد از من پایین تره و جالبیشاینجاست من می‌پسندم  اونا نه  رابطم با پسر عموم بهم خورد ۹ ماه دوست بودیم از بچگی عموم میگفت عروس منی رفته یکی دیگه رو گرفته عمه هامم ناراحت ازدواج منن! من پسرعموم رو خیلی دوست داشتم و اینکه بعد محرم صفر عروسیشه  بابام شکاکه گیره حالا این فقط یک هزارمشه

دنیا پر درسه کافیه چشم باز کنیم

پناه بر خدا 

یعنی کار به جایی رسیده بنده ضعیف و شکننده 

واسه خالق خودش خط و نشان می‌کشه!!!!!!!!!!!!!!!!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

از مردم کس هست که خدا را به زبان و به ظاهر می‌پرستد (نه از باطن و حقیقت) از این رو هرگاه خیر و نعمتی به او رسد اطمینان خاطر پیدا کند و اگر آزمونی (از شر و فقر و آفتی) به او رسد (از دین خدا) رو بگرداند. چنین کس در دنیا و آخرت زیانکار است و این (نفاق و دورویی) زیانی است که بر همه کس آشکار است

عزیزانی که هی دارن به استارتر حمله میکنن و فک میکنن وکیل مدافع خدا هستن در جریان باشن وقتی یکی تو شرایط استارتر هست اولین کاری که باید بکنین اینه که تمام تلاشتونو بکنین که بهش حس ناکافی بودن یا کم تحمل بودن ندین 

درواقع مقصر جلوه ندینش 

چون تو همچین شرایطی این کار باعث میشه طرف نه تنها حالش خوب نشه بلکه به عقاید اشتباه خودش بیشتر مطمئن بشه 

بزارین خدا خودش وکیل ندافع خودش باشه قطعا کارش بهتر از شما خواهد بود 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

منم خیلیییی مشکل دارم 

منم غم دارم 

اگ بخوام ناشکری کنم یا باخدا قهر کنم همش ضررش بخودم برمیگرده

اگ قرار بود این دنیا همه چیش اوکی باشه ک خدا این دنیارو ب ای ازمون ما قرار نمیداد

همه سختی های این دنیا برای خودمونه 

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power