2777
2789

دختر خونه بودم

بابای پولدار

همه چی عالی

پولدار که میگم پولدارها....

اما بعد همین فراز و نشیب های اقتصادی نمیشه گفت دیگه پولدار

ازدواجم سنتی بود 

یک دختر مظلوم به معنای واقعی افتاب و مهتاب ندیده

حرف گوش کن ولی مغرور

مغرور به مال پدرش

اما حالا اس و پاسی بیشتر نیستم که منتظره فردا طلبکارهای شوهرش پاشنه در از جا بکنن

خلاصه اینکه مغرور نباشید به هیچی

در قران هم اومده که خداوند انسان های مغرور دوست نداره

راستی اینم بگم با اینکه همسرم انتخاب خانواده بود پدرم از من دست شد و اعتقادی به حمایت از فرزند دختر نداشت

فقر با گوشت و خونم تجربه کردم

حالا چرا این حرف ها میزنم 

نمیدونم

شاید برای اینکه هم صحبتی ندارم

و تو این دوره زمونه هم گرفتارن گرفتار زندگی هاشون

شاید اومدم یکی یک حرفی بزنه با حرفش این دل نا ارام 

ارام بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میگه ان مع العسره یسرا 

ان شاالله دوباره برمیگردی به همون روزا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بی خیال همه یه جوری فقرو باگوشتو خون حس کردن تنهانیستی اونم تو همچین شرایطی من اگه لب بازکنم که همه اشکشون درمیاد 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
عزیز دلم امیدوارم خدا به زودی زود دلتو شاد کنه شوهرت اخلاقش چجورع؟ اینجوری که آرامش نخواهی داشت تل ...

اخلاقش خوبه خدا رو شکر

تلاش میکنه 

شاید همین باعث شده که به پاش بمونم

و ببخیالش نشم

انشاالله خدا گشایش می‌کنه. منم روزهایی رو اوایل ازدواج گذروندم که ی وعده غذای خوب برامون آرزو بود. ولی الحمدالله گذشت. توکلت به خدا باشه. سوره واقعه بخون و نماز حضرت زینب. دو رکعت هر رکعت ی حمد و ۱۲ توحید. هر روز بخون