2777
2789

چکار کنم واقعا وقتی خونه مادرشه خوشحاله حوصله داره میگه می‌خنده اما وقتی خونه خودمونه بی حوصله‌اس تو گوشیه یا میره بیرون خسته شدم افسرده شدم با بچه کوچیک کم آوردم همه کارهای خونه‌م مونده روزانه ده دفیقه بچه‌و بغل نمیکنه خانواده‌م ازم دورن نزدیک خانواده همسرمم نمیتونم دیگه

ب خودشم گفتی؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام ب خانوادش وابسته شو😁

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

به نظر نمیاد دلیلش وابستگی به خانواده باشه

وابستگی زمانی هست که به جای اینکه وقتش رو با شما و خونه خودتون بگذرونه مدام پیش خانواده ش باشه 

اینکه وقتی اونجا هست شاده و وقتی خونه هست رفتارش عوض میشه باید ریشه ش رو در فضای خونه و رابطه تون باهم دیگه پیدا کنید

چطور حساس نشم من آدم نیستم حوصلع ندارم؟ از تنهایی تو خونه موندن سرو کله زدن با بچه خسته شدم واقعا

واللاخیلی مردا کمک نمیکنن توخونه شوهرمنم یکیش اصلا نفهمیدبچه چجوری بزرگ شد کدوم مدرسه رفت کی تموم شد همه کارش باخودمه اون فقط پول میده 

واللاخیلی مردا کمک نمیکنن توخونه شوهرمنم یکیش اصلا نفهمیدبچه چجوری بزرگ شد کدوم مدرسه رفت کی تموم شد ...

بچم مدام دنبالم گریه میکنه اصلا نمیذاره هیچکاری کنم اینم میبینه اما انگار ن انگار حالا اینا کنار واقعا از اینکه همش مارو تنها میذاره خسته شدم