2777
2789

وای خیلی وحشتناک بود 

همیشه از حمله سگ یهویی میترسم 

یبار تو ماشین با پسر کوچیکم نشسته بودم یه سگ سیاه بزرگ بدون پوزه بند از عقب ماشین پیاده شد و محکم میزد به شیشه طرف ما اونقد ترسیده بودم فقط خدا رحم کرد شیشه بالا بود

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من که هرسگی ک توزندگیم دیدم ناگهانی ب سمتم حمله کردبخاطرهمین فوبیای سگ دارم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نگهداری سگ اصول ‌و قوانین داره

مثل نگهداری کودک میمونه

منتها بعضیا فهم و‌شعور ندارن این زبون بسته ها رو وسیله شواف خودشون کردن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

آره دیدم و شدیدا از سگ میترسم 

این اتفاق نزدیک بود برا منم پیش بیاد خدا بهم رحم کرد 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من عاشق سگام مخصوصا اون پشمالو کوچولوها ، یسریام هستن خیلی مهربونن تو کلیپای خارجی نشون میدن با بچه ها همش بازی میکنن 

ولی یه کلیپ دیدم خانومه لبشو غنچه کرد طرف سگش یدفعه ای سگش کل صورتشو گاز گرفت فیلم بعده عملشم نشون میدادن لبش و.. داغون شده رود ، سگش پیت بول بود  

خارجی بودن اونا

🤍🌱
نگهداری سگ اصول ‌و قوانین داره مثل نگهداری کودک میمونه منتها بعضیا فهم و‌شعور ندارن این زبون بسته ...

و‌پیت بول و‌سگ هایی مثل ژرمن شپرد سگ خانگی نیستن محل زندگیشون نباید اپارتمان باشه  از سگای خطرناک محسوب میشن

وقتی عقل نداری باید پای عاقب کار بشینی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

منم همیشه از سگ و گربه میترسیدم. یه بار صبح بود تو خیابون خلوت داشتم میرفتم یه سگ کوچولو چنان حمله ای بهم کرد هرچی هم صاحبش صدا میکرد توجه نمیکرد . من واقعا ترسیدم . صاحبش کلی ازم عذر خواهی کرد ولی من چنان ترسیدم که نتونستم راهمو ادامه بدم . 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
نگهداری سگ اصول ‌و قوانین داره مثل نگهداری کودک میمونه منتها بعضیا فهم و‌شعور ندارن این زبون بسته ...

آره واقعا اینا که از غربیا تقلید میکنن ببین این چیزارو این جور سگا رو بدون قلاده و پوزه بند حق ندارن بیرون ببرن 

یا همونجوری اهیشونو نباید رها کنن و موظن جمع کنن وگرنه جریمه میشن 

امان از این مردم غرب زده که فقط یه چیزای ظاهری رو تقلید میکنن

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت