2777
2789

نمی دونم آمار اجتماعی رو باور کنم

یا آماری که تو نی نی سایت میبینم

تاپیک مستاجر زو میدیدم

ماشالله همه صاحبخونه فقط تک و توک مستاجر بودن

ی عده هم که در کنار اینکه میگفتن صاحبخونه هستند خیلی سوسکی از درآمد نجومی همسرشون می گقتن

ی عده هم که ۱۰۰ متری تو شهر دارن ی ۳۰۰ متری باغ تو شمال دارن

والا من بخیل نیستم بخدا اگه واقعی باشه که خیلی عالیه 

اما از آمار ها تعجب میکنم 

آمار میگه اکثریت مستاجرن 

اما آمار نی نی سایت اینه که همه صاحبخونه هستند فقط ی عده ی قلیلی مستاجرن

با این حساب ۹۰ درصد جامعه باید الان وضعشون خوب باشه پس چرا هی می‌نالند که نداریم نداریم؟؟؟؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خونه ۶۰ متری مال بابامه باغ نداریم

خاهرم‌مستاجر

هچ ندارن 

این نی نی سایت از ی جا دیگ اومدن ن عکساشونون حرفاشونو باور نکن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان ۹۰ درصد جامعه فقط نینی سایت هست؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
  دروغ میگویند

یکی میگفت ۵۷۰ متر زمین با حایط ۷۰۰ متر خونه دارن

من: پشماااااام

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

اینجا باور نکن عزیزم من خودم با قرض و فروش نیسان ابیمون😭خونه دار شدیم اون بعد چند سال مستأجری 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

ما صابخونه ایم ولی جایی ک نشستیم خونمون ۳۰۰ میلیون هم نمیخرن چون پایین شهره ت نخلستونه😔

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

عزیزم بهتره اطرافیانت رو نگا کنی

من خانواده خودمو میبینم از اول خونه نداشتن ولی بعد چند سال با زحمت و کار کردن شکر خدا همشون خونه دارن هم شهر هم روستا هم زمین دارن کجاش چیز عجیبیه مگه تو خانواده شما چند نفرتون خونه داره چند نفر مستاجرن؟

...
الان ۹۰ درصد جامعه فقط نینی سایت هست؟

بالخره از این جمعیت بازم میشد آمار واقعی دراورد

فعلا که ما قاطی باقالیا هستیم 

وضع ملت خوبه

یکی میگفت ۵۷۰ متر زمین با حایط ۷۰۰ متر خونه دارن من: پشماااااام

این دیگه دختر وزیر جنگه😄

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠