مخصوصا اگ کسی بوده ک تو اوج فقر زندگی کرده و الان خیلی زندگی خوبی از لحاظ مالی دارن ک فکرشم نمیکردن ...چون خیلی از جوونای تازه متاهل درگیر این موضوعن ک خیلی ناامید شدن تو این شرایط
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معجزه زندگیم این بود ک با خوردن ۱۵تا ترمادول زنده موندمو همه دکترا تعجب کردن و معجزه بعدی با وجود مشکلات زیادی ک سر راهم بود و میخواستم جدا بشم خدا روشکر الان زندگیم بهتر شده
پسرم یه معجزه و هدیه از طرف خدا بود مطمعنم هدیه ی خودش بود. تو اوج ناامیدی وقتی من حاضر بودم یه پسر حتی عقب مونده داشته باشم خدا یه پسر سالم وبسیار زیبا و بسیار صالح به من داد از خوشکلی زبون زد شد الان پنج سالشه
حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
معجزه اینکه داداشم وضع مالیش خوب نبود توی خونه خیلی قدیمی زندگی میکرد...واون یکی زنداداشام همش تیکه مینداختن مسخره میکردن....وولی یهویی معجزهه شد یه پولی رسید دستش یه خونه خیلی قشنگ توی محله خوب درست کرد اون یکی زنداداشام از حسادت قطع رابطه ان
خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲