مخصوصا اگ کسی بوده ک تو اوج فقر زندگی کرده و الان خیلی زندگی خوبی از لحاظ مالی دارن ک فکرشم نمیکردن ...چون خیلی از جوونای تازه متاهل درگیر این موضوعن ک خیلی ناامید شدن تو این شرایط
معجزه اینکه داداشم وضع مالیش خوب نبود توی خونه خیلی قدیمی زندگی میکرد...واون یکی زنداداشام همش تیکه ...
دقیقا منم خیلی از زندگیا رو دیدم با چنین شرایطی ....و در اوج ناباوری به کجا رسیدن . خیلی از جوونا با این مشکل درگیرن ولی من ب شدت ب معجزه اعتقاد دارم و میدونم شرایط میتونه خیلی عوض بشه .انشالا ک همیشه خوشبخت باشن کنار هم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جاریای منم برای وضع مالی وخونمون مسخره مون میکنن انشاالله ماهم یه معجزه ی دیگه ببینیم مثل داداش شما
خدا خییییلی بزرگه ...دختر عموم رو بخاطر فقیری از خونه شون بیرون کردن ایقد سرکوفت میزدن بهشون .... ولی الان همه فقط منتظرن ک بهشون کمک کنه ...شاید شده پولدار ترین خاتواده فامیلمون .و چون خودش و شوهرش تو سختی کنار هم موندن الان خیلی بیشتر از قبل عاشق همن ..خدا بزرگه انشالا ک خدا معجزه وارد زندگیتون میکنه و میاید ی روزی میگین
انشاالله ماهم مثل دختر عموت شیم خیلی احتیاج دارم به همچین معجزه ای
انشالا عزیزم خدا بزرگه ...خیلی از این اتفاقا میفته ...مطمعن باش ک خدا هواتو داره ....خییییلی بهش مطمعن باش انشالا زندگیت پر از معجزه هایی میشه ک هیچوفت تصورشم نمیکردی