2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال...

71 بازدید | 6 پست

بنظرتون تفاوت ماه تو سن بین دوتا بچه تا کی مهمه؟

مثلا بگیم این دوتا ۴ماه یا ۵ماه اختلاف سنی دارن؟

مثلا تو بچه های بالای سه چهارسال واقعا تفاوت ماه تاثیر داره؟

سه چهار ماه که نمیشه 

حداقلش ده ماهه یا اگر شش و هفت هشت بود باید بچه نارس و‌ زود دنیا اومده باشه 

از لحاظ اینکه باهم سازگار باشند فاصله سنی شون خیلی مهمه !! 

من بچه هام فاصله شون کمه پدرمو در آوردن

از صبح تا شب فقط صدام بالاست 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهار ماه که نمیشه  حداقلش ده ماهه یا اگر شش و هفت هشت بود باید بچه نارس و‌ زود دنیا اومده ب ...

نه منظورم این نبود.

مثلا دوتا دختر خاله یا دکتا بچه تو فامیل باشن که سنشون فقط تو ماه اختلاف داشته باشه.

این اختلاف تا کی مهمه.مثلا زیر دوسال خوب میگی این یکسالشه اون یک سال و نیم تفاوت رشد و رفتاری دارن ولی تا کی؟

بچه خواهرشوهرمن چندماه کوچیکتراز بچه منه هرچی میشه میگن خوب اون کوچیکتره!

نه منظورم این نبود. مثلا دوتا دختر خاله یا دکتا بچه تو فامیل باشن که سنشون فقط تو ماه اختلاف داشته ...

زیر یک سال این تفاوت مهم نیست 

اگر بچه شما یازده ماهم بزرگ تر باشه بازم بچه س 

حتی یک سال و چند ماهم بازم تفاوت بزرگی حساب نمیشه 

دیگه دو سال و سه ساله که میگن این بزرگ تر بوده یا اون کوچیک تر بوده نفهمیده فلان کارو کرده 

اگر نه چند ماه چیه که بخوان بگن بچه شما بزرگ تره و ازش توقعات خاص تری داشته باشند  !! 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
زیر یک سال این تفاوت مهم نیست  اگر بچه شما یازده ماهم بزرگ تر باشه بازم بچه س  حتی یک سا ...

دقیقا...

یکیشون سه سال و نیمه اون سه سال و دوماه. هرچی بشه میگن خوب اون بزرگتره اون کوچیکه.حرص میخورما.

دقیقا... یکیشون سه سال و نیمه اون سه سال و دوماه. هرچی بشه میگن خوب اون بزرگتره اون کوچیکه.حرص میخو ...

می‌خوان بهت بچسبونن که اعتراض نکنی 

دفعه بعدی بگو چه غلطا 

از این چیزا نداریم 

تفاوت سه ماه مگه چیه که بزرگ تر کوچیک ترب در آوردین

مثلا اگر بچه تو زده بود توهم پاشو بزن پست دست بچه خواهر شوهرت