2777
2789
عنوان

میشه بیاید سرزنشم کنید خودم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 149 پست
کاش آدما مرهم باشن نه نمک

اتفاقا الان باید نمک باشی

با فداتشم نمیشه دیگه

میدونی بچه بدنیا بیاد برگزده بگه ناخواسته بودی چه اسیبی بهش میزنه؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتون قشنگه ولی دیگه کی چهارتا بچه داره همه دور و برم نهایت دوتا دارن

من سه تا دارم و دوس داشتم چهارمی هم باشه ولی امکانش نیست. ارشدم و کار هم می‌کنم. آدمای اطرافتونو نگاه نکنید به قلبتون نگاه کنید اگه ده ساله دیگه بچه خوشکلتونو ببینید که برای روز مادر براتون کادو خریده چطور می‌خواید تو صورتش نگاه کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
راست میگی خودم ظلم کردم

کاش لااقل بعد این درست باشی

فقط بفکر زیر شکمت نباش

این بچه ات هم بچته

نگی ناخواسته اس دوسش ندارم فلان

اونکه مقصر نیس که

قرص شیردهی اصلاااا قرص معتبری نیست  

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

من دهه هفتاد ازدواج کردم ۵ نفر بودین از دوستان وفامیل که تو مدت یک ماه ازدواج کردیم بگم هر ۵ تامون مشکل نباروی داشتیم شاید باور نکنید 

مادرم همیشه میگفت هر چی هست زیر سر این واکسنهایی هست که  قبل ازدواج به دختر و پسرها میزنن ما میگفتیم‌مادر جان چقدر شما بد بین هستی مگه میشه همچین‌چیزی 

وجالب اینکه یکی دو سال قبل یه مسئول بالا رتبه تو وزارت بهداشت اعتراف کرده بود که یه زمان سیاست کاهش جمعیت بود و دستور اومد هر کاری میتونید بکنید برای کنترل جمعیت و داروها دستکاری شد 

الان تصمیمات دقیقا برعکس اون دوره شده 

تو رو خدا بچه نمیخواید حواستون رو جمع کنید درست وحسابی پیشگیری کنید از دو روش استفاده کنید که مجبور نشید مثل این دوستنون انقدر اذیت بشید یا مجبور به سقط یه طفل معصوم‌نشید 

اتفاقا الان باید نمک باشی با فداتشم نمیشه دیگه میدونی بچه بدنیا بیاد برگزده بگه ناخواسته بودی چه ا ...

با ابراز همدردی و دادن حال خوب میتونیم کاری کنیم که از حال ناخواسته بودن به خداخواسته بودن برسه

اونی که خودخواسته باردار میشه ام سه ماه اول بخاطر نوسانات هورمونی حال ناخوش رو داره

دیگه ایشون که بدون برنامه ریزی قبلی باردار شده نیاز به درک شدن و شنیده شدن داره نه زخم زبون

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
کاش منم قدر سه تا بچمو دونسته بود کاش خوشبختیشونو خراب نمیکردم میدونم اونام بزرگ شن خجالت میکشن خدا

از چی خجالت بکشن ،از این فکرا بیا بیرون 

بعد که بزرگ میشن همه دور هم یه حانواده شش نفری ،میدونی چقدر باحاله ،مهمونی های گرم و صمیمی 

تفریح رفتن های با حال و شلوغ پلوغ ،چی کیفی میده 

مقایسه کن با خونواده ای که یه بچه دارن ،مسلما اون شور و حال توشون نیست

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
هرباتیک برا واکسن رفتم گفت چی استفاده می کنی گفتم قرص شیردهی هیچی نگفت    

دلیلش رو گفتم الان 

تو تاپیکهای دیگه هم چند بار گفتم‌ما یه اشنا داریم که تو خانه ی بهداشت کار میکرد به طریقی فهمیده بود که قرصهایی که به خانمها میدن به عنوان قرص جلوگیری از بارداری یه جور دارونما هستن و تقریبا هیچ اثری ندارن به مراجعه کننده ها میگفته  فهمیدن و الان داره تو یه استان دور افتاده محروم کار میکنه به دلیل اگاه کردن مردم 

با ابراز همدردی و دادن حال خوب میتونیم کاری کنیم که از حال ناخواسته بودن به خداخواسته بودن برسه اون ...

بارداری اولش نیس که ناخواسته بشه

مگه ممکنه بار چهارم ادم نفهمه

خیلی درکش کنی یادش میره به بچه اسیب میزنه

دیدی میگه زعفران خوردم. اچن بچه چه گناهی داره که میگه منتظر مرگشه؟

نه باید توبه کنه از حرفاش

نباید اسیب بژنه، اون بچه سقط شه بهتره تا اینکه😔

فامیل ما وقتی چهارمی را حامله شد از عصبانیت مثل اسب رم کرده بود 😂

حالا اون سه تا ازدواج کردن و این مونس مامان باباشه و دوست مادرش

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی