2777
2789
عنوان

شما تنهایاتون رو باچی پرمیکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
هیچی چیکار میشه کرد ما هم خودمونو با فیلم های ماهواره یا گوشی یا‌ پارک پاساز سرگرم میکنیم

حس بد نممیگیری؟ یا کسل بشی

یا مثلا دلت نامیدی بکنه

با مادر پدرتان رفت آمد ندارین

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

حس بد نممیگیری؟ یا کسل بشی یا مثلا دلت نامیدی بکنه  با مادر پدرتان رفت آمد ندارین

چرا همش کسل بی حوصله ام مامانم که مریص پیش خودمه بابام فوت کرده 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اکیپ گیرمان نمیاد  نمیدونم به کی ک با کلی رفت آمد کنیم ک ارزش داشته باشند

برو مسجد معتمد محل باشگاه دوستان دانشگاهی آشنایان دوستان همسایه ها خودتون پیدا کنید شهرداری فرمانداری اینها میدونند چون باشون هماهنگ میکنند هستند شورا پیشنهاد بده افراد معرفی میکنند ورزشگاه ها

والا ما فرصت نداریم ،دنبال تنهایی میگردیم  ولی اینکه گفتی با خانواده هاتون ارتباط نداری دلم گر ...

اره خونواده شوهرم ک مادرشوهرم بیست و چهارم در حال دعوا بامن یا شوهرم.یا مثلا میرفتیم پیشش دلمون باز شد اما اون با خواهرشوهرم درحال نقشه بودند  ک چطوری همون یک ساعتی اونجام زهرمار کنن حالمون.ازونطرف پیشش و بودیم  شب روز بعدش زنگ میزد ب شوهرم طفلی هی از من می نالید حال اون بدبختم بد میکرد.دیگ دیدیم اصلا ارزش رفت آمد نداره اخلاقش خ مسخره هست نرفتیم

مادر خودمم تا فهمیده بچه دومم دختر شده قهر کرده 😂😂.منم میگم نرم خونه همچین مادری ه بهتره حداقل روانم ارومه

ببخشید عزیزم اگر ناراحت نمیشی متاسفانه به نظر میاد بخش عمده مشکل از خودتون و همسرتون هست

مگه شما در همون خانواده ها بزرگ نشدید؟

پس چی شد که فقط شما دو تا خوبید و بقیه بد؟

ای کاش کمی بیشتر درمورد روابطتون با اطرافیان وقت بذارید تا خدای نکرده دچار افسردگی نشید. اینطوری زندگیتون به خطر میفته

شاید با کمی تغییر رویکرد و نگاه بهتر به اطرافیان داشتن اوضاع براتون بهتر بشه

برو مسجد معتمد محل باشگاه دوستان دانشگاهی آشنایان دوستان همسایه ها خودتون پیدا کنید شهرداری فرماندار ...

یغنی بریم شهرداری بگیم میخواهیم با اکیپ باشیم متوجه نشدم 

اره خونواده شوهرم ک مادرشوهرم بیست و چهارم در حال دعوا بامن یا شوهرم.یا مثلا میرفتیم پیشش دلمون باز ...

خوب خدا رو شکر دوتا بچه داری پی نباید وقت اضافه بیاری ،خودت یا همسرت خواهر یا برادری ندارید که با هم صمیمی باشید ،چون بچه ها گناه دارن ،باید با خانواده در ارتباط باشن 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
ببخشید عزیزم اگر ناراحت نمیشی متاسفانه به نظر میاد بخش عمده مشکل از خودتون و همسرتون هست مگه شما در ...

ناراحت نشدم از حرفتون ولی  قضاوتم نکنید شما خودتون سعی کنید حرفای طرف رو بشنوید و راهنمایش بکنید نه اینکه قضاوت بکنید

بالاخره  همه  خونواددشون چون بزرگشان کردند بیست نیستن شرایط تغییر پذیره