2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم ازم سو استفاده میکنن همش

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بگو فعلا وقت ندارم بذار پارجتون باشه بعدا میدوزم بعد چند ماه بعد بدوز 

اخه خواهر شوهرم زود قهر میکنه دیگا همه رو باهام دشمن میکنه گیر کردم بخدا😔منی ک خیلی به خیاطی علاقه داشتم دارم زده میشم با این کاراشون

اخه میفهمن دروغه تا وقتی که پارچه میارن بدوزم باهام خوبن بعدش سر سنگین میشن انگار که اصا هیچ کار بر ...

عزیزم از همسرت کمک بگیر ، تمام این حرفا رو بهش بگو تا هر جور صلاح میدونه بهشون منتقل کنه . بگو برای اینکه ناراحت نشن ، سالی یه بار وقتایی که سرت خلوته براشون خیاطی میکنی نه بیشتر .

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 

مامانبزرگم پارچه میخرید میداد مامانم مامانم با کلی زحمت میدوخت خانم میداد فقیرا تندی میرفت یه پارچه دیگه میخرید 

مامانم دیگه فاز گردن درد برداشت مادرشوهرش مجبور شد بره بده بیرون 

من ک خیاطی یاد گرفتم گفت نگی جلوش ک ازت سو استفاده میکنه 

کلا این عادت اکثر زناست نباید رو داد

عزیزم من اصا ابزار کار درست حسابی ندارم .از ترس اینا هیچی سردوز اینا نخریدم ولی بازم میارن برام

کاری نداره بگو فلان قطعه ش خرابه خوب نمیدوزه پارچه تون حیف میشه فعلا پارچه هاتون رو ببرید هر وقت درستش کردم خودم بهتون خبر میدم هیچوقت نذار لطفت تبدیل به وظیفه بشه مگه تو خیاط مفت دربار مادر شوهرتی

اخه میفهمن دروغه تا وقتی که پارچه میارن بدوزم باهام خوبن بعدش سر سنگین میشن انگار که اصا هیچ کار بر ...

از کجا می‌خوان متوجه بشن ؟

کسی که کمرش درد می‌کنه که شاخ نداره خوشگلم 

دوبار بگو از سرشون میفته 

اخه خواهر شوهرم زود قهر میکنه دیگا همه رو باهام دشمن میکنه گیر کردم بخدا😔منی ک خیلی به خیاطی علاقه ...

وقتی کسی انقدر بیشعوره بزار قهر کنه .همون بهتر 

یعنی ازت استفاده میکنیم وقتی نتونستی باهات بد میشییم 

شما باید با سیاست از خودت دورشون کنی نه اینکه مستقیم چیری بگی ناراحت بشن 

بگرد یه خیاط پیدا کن بگو شمارشو بهت میدم مامانم رفته داده اونجا کارش خیلی خوبه و ....