2777
2789

چی بوده💕بیا بگو جانم

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

تمام امیدمو از روی ادمای دوهزاری دورم برداشتم همشو جمع کردم تقدیم خدا کردم 👌🥰اینجوری دیه هیچ وقت ناامید نشدم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه خوبی بودم کار خوبم زیااااااااد کردم  

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
کارت اهدا عضو گرفتم .

چه عالی منم دارم💓

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
اینکه رفتم بیمارستان برای آخرین بار ۵روز پیش مادر بیمار سرطانیم موندم اون ۵روز مادرم خیلی خوشحال بود ...

خدا رحمتشون کنه🌹جاشون بهشت

فکر کردم دوتا شیرخشک دارم فامیلمون زنگ زد گفت داری بدی بهم بچم بالا میاره پبدا نمیکنم منم گفتم آره و فرستادم بعد رفتم برا بچم شیر بزنم دیدم نیست ندارم واقعا اولش گفتم چقد خنگم من واقعا خنگم دیگه اما بعدش حرصشو نخوردم و خندیدم بچم یه امشبو نان میخوره 😑

کارای خوبم یادم نگه نمیدارم اصلا یادم نمیمونه ولی گند کاریامو بخوای میگم😂

😂🤲