2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم ؟؟؟ 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 50 پست
عزیزم حرفتون برای بچه های غیرهمجنس کاملا درسته‌  ولی برای همجنسها اتفاقا برای آموزششون در حد چ ...

همجنس و غیر همجنس نداره اتفاقا بچه باید یاد بگیره حریم خصوصی داشته باشه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

0عه پس تورکی اِله حدس ووردوم ماشالله زرنگلینن بیلدیم  الا ساخلاسین بالاریی

ممنون عزیزمی 💕💕💕💕

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون میخواستیم. فقط زمانش یکم خداخواسته زودتر بود. 

توانایی مالی خوبی میخواد سه تا بچه ..با این قیمت شیر و پوشک و لباس و خوراکی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

همجنس و غیر همجنس نداره اتفاقا بچه باید یاد بگیره حریم خصوصی داشته باشه

گلم حریم خصوصی دارن. دوتا دستشویی داریم تو خونمون. حتی دستشویی هاشونم جداست. نگران نباشین.

من خلاف حرف استادام کاری نکردم.

ممنون از نظرتون😊

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
توانایی مالی خوبی میخواد سه تا بچه ..با این قیمت شیر و پوشک و لباس و خوراکی

اره شکر خدا.. 🙏🙏🙏

گلم حریم خصوصی دارن. دوتا دستشویی داریم تو خونمون. حتی دستشویی هاشونم جداست. نگران نباشین. من خلاف ...

خودتون گفتین از هم یادمیگیرن طهارتو..لازم نیس جبهه بگیری تبادل نظر همینه..اگه جنبشو تدارید نباید تاپیک بزنید

خودتون گفتین از هم یادمیگیرن طهارتو..لازم نیس جبهه بگیری تبادل نظر همینه..اگه جنبشو تدارید نباید تاپ ...

گلم من مگه با بی احترامی جوابتونو دادم؟!

برای آموزش دو بار فقط نحوه شستن رو یادش دادم. 

شما این روش رو انجام ندین خب.

من که خیلی راضیم و نتیجه مثبت داده.

موفق باشین گلم

اسی چطور تیکر گذاشتی؟

از اطلاعات کاربری‌‌‌.. توی نی نی سایت من‌‌..

بعد که وارد اطلاعات کاربریتون شدین میرین پایین تو قسمت درج وضعیت و تیکر بارداری و... 

ممنون عزیزم

تیکر جدید مبارک 🥰