2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم ؟؟؟ 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 50 پست
بچه دو ساله چطور میخواد خودشو بشورع هر چیزی زمانی داره..بچه باید بچگی کنه..شما لابد میدونید کششو دار ...

بخدا خودش خیلی مشتاق بود 

چون برادر بزرگش خودشو میشست گیر داد منم باید بشورم. یکی دوبار شست دیدم خیلی عالی نگاه کرده برادرشو و یاد گرفته.

البته رو توالت فرنگی مخصوص خودشون میشینن. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
البته من یکمم از روی مجبوریت اینجوری بارشون آوردم. چون باردارم هستم...  فقط حموم رو با باباشون ...

درسته حق با شماست و منم همین نظر رو دارم اما گوش نمیده به حرفم منم عصبی میشم هر چی هم میگم گوش نمیده البته اینم بگم من باباش خیلییی حساسیت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی دوسال و نبمه،خودشو میشوره؟لباس پهن میکنه؟ حتما اشپزی هم میکنه....

نه ولی تو کیک پختن و پنکیک و اینا کمکم میکنن

وای خیلییی خوشحالم که هیچکی باورش نمیشه 😆🥰😍🤩

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
دختر یکی از اقواممون 3 ماه دیگه 3 ساله میشه تازه از مای بیبی گرفتتش حرفم نمیزنه من تا حالا ندیدم جیش ...

ساغول عزیزیم. خوشحال اولدوم پیامینان 😘😘😘😘😘

عزمزمه پسر منم داره ۴ ساله اش میشه همه کارش با خودمه حتی غذاشم نمیخوره آنقدر میزاره سر سفره بمونه مح ...

وایی دقیقااا بخدا امروز اینقدررر حرص خوردم که نگو 

از آرایشگاه بدش میاد و مجبورم خودم هنیشه اصلاح کنم و بلدم البته اینقدر تو حموم گفتت ایی مو وایی مو گریه که دستم مو رفته پام مو رفته منم دیگه اعصابم به هم ریخت

بچه دو ساله چطور میخواد خودشو بشورع هر چیزی زمانی داره..بچه باید بچگی کنه..شما لابد میدونید کششو دار ...

البته اینم بگم به اندازه ده تا بچه هم بچگی و بازی میکنن هاااا.. 

بخدا خودش خیلی مشتاق بود  چون برادر بزرگش خودشو میشست گیر داد منم باید بشورم. یکی دوبار شست دی ...

درست نیس دو تا بچه تو دستشویی همو نگاه کنن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

از بچه تربیت کردنت مشخصه زن قوی و مستقلی هستی شک نکن میتونی ب باشگاه و کار هنری هم برسی

ممنون عزیزم. پیامت کلی روحیه داد بهم 

البته اینم بگم به اندازه ده تا بچه هم بچگی و بازی میکنن هاااا.. 

سومی رو خودت خواستی یا ناخواسته بود

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

با این چیزایی که گفتین حتماااا میتونین👌👌 من دخترام دقیقا سن پسرای شما هستن و به شدتتتت وابسته ...

جنگ و دعوا رو که پسرای منم دارن. 

منم اگه عصبانی بشم بخاطر همین دعواهاشونه...

ولی درکل کاش نزارین وابسته بار بیان. 

از کارهای کوچک ازشون کمک بگیرین و تشویقشون کنین. 

[QUOTE=290703278]وایی دقیقااا بخدا امروز اینقدررر حرص خوردم که نگو  از آرایشگاه بدش میاد و مجبورم خودم هنیشه اص ...[/QUOTE

عزیزم بله درکت میکنم خدا حفظشون کنه بلاخره بچه ها با هم فرق میکنن منم خیلی کم حوصله شدم خدا خودش کمکمون کنه 💓

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
درست نیس دو تا بچه تو دستشویی همو نگاه کنن

عزیزم حرفتون برای بچه های غیرهمجنس کاملا درسته‌ 

ولی برای همجنسها اتفاقا برای آموزششون در حد چند بار اول خیلی هم خوبه. استادمون اینو میگفت

جنگ و دعوا رو که پسرای منم دارن.  منم اگه عصبانی بشم بخاطر همین دعواهاشونه... ولی درکل کاش نز ...

هرکاری بگی کردم

اصلا همین دستشویی بردنشون واقعا ازارم میده

حالا دختر کوچیکم خیلی ظریف و‌ کوچیکه فعلا اصلا نمیتونم توقع کنم خودشو بشوره

ولی اون بزرگه شده نیم ساعت ولش کردم تو دستشویی که خودشو بشوره و نشسته

میگه من چندشم میشه نمیتونم دست بزنم🤦🏻‍♀️😩

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
سومی رو خودت خواستی یا ناخواسته بود

خودمون میخواستیم. فقط زمانش یکم خداخواسته زودتر بود.