بانو_هوانگ_اوک مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 3679 عنوان شماره دانشجوییمو گم کردم😢 107 بازدید | 11 پست ترم اولی هستم هیچی نمیدونم میشه کمکم کنید ی برگه ای بعد انتخاب واحد بهم داد که تعداد واحدهایی که برداشتمو زده بود و تاریخ امتحان ترم حالا گمش کردم😢 1402/02/24 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانیکا80 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 3686 زنگ بزن بپرس درد ما خستگی نیست، نشدنه. سن بیو سن واقعیم نیست، 😒
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 زنگ بزن دانشگاه وصل کن ب کاربر ارشد کد ملی بگو شماره دانشجوییت میگه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بانو_هوانگ_اوک مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 3679 زنگ بزن بپرس به آموزش دانشگاه؟یعنی جواب میدن؟
بانو_هوانگ_اوک مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 3679 زنگ بزن دانشگاه وصل کن ب کاربر ارشد کد ملی بگو شماره دانشجوییت میگه بخشید کاربر ارشد کی هست؟بگم کاربر ارشد؟
shidam_1381 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 381 اگه شماره دانشجویی رو یادت رفته باید بری دانشگاه بپرسیبرگه انتخاب واحدم بعد پرداخت شهریه میتونی از سایت نگاه کنی ولی باید شماره دانشجویی و رمز عبورتو بدونی!
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 بخشید کاربر ارشد کی هست؟ بگم کاربر ارشد؟ اره بگو نمیدونم همه کارس آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بانو_هوانگ_اوک مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 3679 اگه شماره دانشجویی رو یادت رفته باید بری دانشگاه بپرسی برگه انتخاب واحدم بعد پرداخت شهریه میتونی از ... آره اگر برم آموزش بگم ..شماره دانشجوییمو با رمز عبور میگن؟
shidam_1381 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 381 آره اگر برم آموزش بگم ..شماره دانشجوییمو با رمز عبور میگن؟ آره میگن
آریابینظیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1208 پیام نوری ام کجا میخونی کمکت کنم یعنی کدوم شهر ؟ بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹