2777
2789
تو تهران بله

ما تو شهرستانیم فک کن طرف برا یه دورهمی زنانه شیش تومن فقط دستمزد داده برا میوه آرایی و سینی مزه انقدر مهمونیا تشریفات شده آدم دهنش باز میمونه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خیلی سخت مشتری پیدا میشه

اوایل اینجوریه 

میشه اوایل کار با یکی که معروفه پیش اون کار کنی ولی برا خودت یه درصدی هم برا اون بدی کم کم که مشتری جذب کردی جدا میشی 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو شهرستانیم فک کن طرف برا یه دورهمی زنانه شیش تومن فقط دستمزد داده برا میوه آرایی و سینی مزه انق ...

اینجا دست زیاد شده خییییلی اینکارو میکنن 

هم میخوام درآمد داشته باشم هم کلاس کارم بالا باشه

اگر علاقه داری برو دوره های میکاپ، شینیون، احیا یا رنگ مو یا حتی ناخن اینا خیلیییی درآمد خوبی دارن البته حرفه ای یادبگیر با مدرک، هدفت تدریس و آموزش باشه درنهایت

اگر به درس خوندن علاقه داری میتونی دوره های حسابداری یا حتی نقشه کشی و طراحی و فتوشاپ و این تیپ مدرکهارو بگذرونی، یا یه زبان خارجی رو در حد پیشرفته بخونی و مدرک بگیری تدریس خصوصی کنی

میتونی کلاسهای خیاطی یا آشپزی و.... این تیپ حرفه ها بری و باز هم مدرک بگیری و برای خودت کار کنی

میتونی دوره های عکاسی و ادمینی هم حتی بری ببین علاقه ات چیه 

هرکاریو اصولی و با مدرک و در سطح پیشرفته انجام بدی کلاس کارت بالا میشه

اینجا دست زیاد شده خییییلی اینکارو میکنن 

اینجا هم زیاده ولی باز، بازار کارش زیاده

اگر علاقه داری برو دوره های میکاپ، شینیون، احیا یا رنگ مو یا حتی ناخن اینا خیلیییی درآمد خوبی دارن ا ...

خییییلی علاقه دارم ب میکاپ ولی خب حرفه ای هم یاد بگیرم باید ی سالن خیلی شیک بزنم تو بهترین منطقه ک کلاس کاریم بالا بره...سرمایه ش واسم سخته

اگر علاقه داری برو دوره های میکاپ، شینیون، احیا یا رنگ مو یا حتی ناخن اینا خیلیییی درآمد خوبی دارن ا ...

فیشیال یاد دارم تخصیصی ولی چ فایده ک نمیتونم سالن آنچنانی بزنم

خییییلی علاقه دارم ب میکاپ ولی خب حرفه ای هم یاد بگیرم باید ی سالن خیلی شیک بزنم تو بهترین منطقه ک ک ...

چرا حتما باید سالن بزنی؟ تو کار بلد باش اولش با سالن‌های بسیار شیک قرارداد ببند و کار کن، سالن زدن تجربه میخواد به این راحتی نیست بعد از چند سال ایشالا سالنتم میزنی درآمدش عالیه

فیشیال یاد دارم تخصیصی ولی چ فایده ک نمیتونم سالن آنچنانی بزنم

😐😐😐

عزیزم واقعا فکر کردی سالن آنچنانی کلاس داره؟ خیلی حرکت اشتباه و غیرحرفه ای هست اول کار سالن زدن

اصلا برای فشیال از سالن شروع کن مشتری جمع کن برو یه کلینیک توپ ببین چه پولی درمیاری خودتو ک بستی ب فکر سالن باش