2777
2789
عنوان

باردارا میشه بیایین

250 بازدید | 17 پست

خانما طول سرویکس ۳۲ خیلی خطرناکه؟ تو آنومالی ۳۵ بودم هرشب شیافم میذارم نمیدونم چرا کم شده 

چیکار کنم بالا بره؟

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

منم ۳۸ بود تو هفته ۱۶ شد ۳۳ دکترم گفت خوبه ولی به نظرم کمتر بود تا الان استراحت مطلقم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا من آنومالی ۳۱ بودم تا آخر هیچ مشکلی نداشتم

کاراتو انجام میدادی؟ من خیلی ترسیدم میشه بخاطر رابطه باشه؟ آخه هفته ای یباره .. 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
منم ۳۸ بود تو هفته ۱۶ شد ۳۳ دکترم گفت خوبه ولی به نظرم کمتر بود تا الان استراحت مطلقم

الان خوب شدی؟ میدونی چند شده؟

استارتر بااجازه ت✋ ماماناکسی هست توسونوبهش گفته باشن کلیه های نی نی ورم داره؟؟؟

دختر خالم گفته بودن بهش .. بعد چند هفته رفت دوباره سونو گفتن از بین رفته..‌. انگار خیلی شایع شده و رفع میشه  

الان خوب شدی؟ میدونی چند شده؟

نمیدونم خوب شده یا بد شده باز شده هست یا ن خدارو شکر دارم طی میکنم دو هفته مونده دیگه واسه زایمانم هر ردز لیت الکرسی میخونم کم نشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
کارامو انجام میدادم سر کار میرفتم هر روز کلی پیاده روی داشتم مسافرت زمینی و هوایی هم داشتم

خب خداروشکر که سختیات تموم شد.. من دیگه تو مرز سکته رفتم.. این هفته مهمونم دارم همش استرس دارم خدا کنه برای منم بخیر بگذره

نمیدونم خوب شده یا بد شده باز شده هست یا ن خدارو شکر دارم طی میکنم دو هفته مونده دیگه واسه زایمانم ه ...

خداروشکر که به زایمانت داری نزدیک میشی .. دعا کن برام که برای منم کم نشه 

خب خداروشکر که سختیات تموم شد.. من دیگه تو مرز سکته رفتم.. این هفته مهمونم دارم همش استرس دارم خدا ک ...

ممنون عزیزم. استرس نداشته باش مطمئن باش همه چی عالی پیش ميره و یه سلامتی نی نی قشنگت رو بغل می‌کنی 

ممنون عزیزم. استرس نداشته باش مطمئن باش همه چی عالی پیش ميره و یه سلامتی نی نی قشنگت رو بغل می‌کنی&n ...

قربونت برم ایشالا امید بخدا💚