2777
2789
عنوان

کسایی که خونه ی سک خواب دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست
من تشک میندازم واسه مهمون ملافه هم میکشم روش.....تختم رو ب هیچکس تعارف نمیکنم جز مادر دوتامون....اون ...

نام کاربریت رو از اسم فیلم رستگاری در شاوشنگ برداشتی؟

پس تشک برای چیه برای مهمونه دیگه

مگه این که اتاق اضافه داشته باشین توش تخت بذارین بشه اتاق مهمان اوت تخت و اتاقذمخصوص مهمون باشه

وگرنه تخت خودتون که وسیله شخصیه حالا من مامان خودم باشه اوکیم عب ندارع بیاد بخوابه رو سرم اصلا😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ،اونا از کاربری من فیلم ساختن😂😂😂😂دقیقا اره

😆خب حالا،چه میدونم گفتم شاید یه جا دیگه این اسم رو دیدی چون اسمش اسم زندان بود جالب بود که اونقدی برات جذابیت داشته که اسم کاربریت گذاشتی

الان مهمون.دارم  بچه هام تو اتاق خودشونن.یکی از مهمونا هم تو.اتاق دوم. بقیه شون هم تو هال.هال دو.قسمته ی قسمت خصوصی داره مثل اتاق که ی زن و شوهر اونجا خوابیدن

همتا اسم خـودمه♥
الان مهمون.دارم  بچه هام تو اتاق خودشونن.یکی از مهمونا هم تو.اتاق دوم. بقیه شون هم تو هال.هال د ...

چقد خوب که علاوه بر دو خواب تو سالن هم یه قسمت که اختصاص بدی به خواب داری

پس تشک برای چیه برای مهمونه دیگه مگه این که اتاق اضافه داشته باشین توش تخت بذارین بشه اتاق مهمان او ...

تو تاپیک اون بنده خدایی که مهمونش رو تختش خوابیده بود خیلی ها نوشته بودن که مهمون رو که باید تعارف بزنی رو تخت بخوابه

چقد خوب که علاوه بر دو خواب تو سالن هم یه قسمت که اختصاص بدی به خواب داری

ممنونم.ی  قسمت هست که قرار بود اتاق تی وی باشه اما من دوست نداشتم که در یکی از اتاقا تو. هال باز بشه. اومدم در حموم و دوتا. اتاق اونجا باز کردم. که.خصوصی باشن.اونجا شد ی محل بی استفاده

اگر پول دستم میومد میشد ازش کلوزت روم دربیارم

همتا اسم خـودمه♥
تو تاپیک اون بنده خدایی که مهمونش رو تختش خوابیده بود خیلی ها نوشته بودن که مهمون رو که باید تعارف ب ...

تخت مثل لباسه تو لباستو هر مهمونی بیاد تعارف میزنی میگی بیا بپوش؟

خب حالا رو تخت نخوابه مهمون رو زمین بخوابه 

اون تاپیکم مهمونشون عمل کرده بود هر قانونی یه استثنایی داره من به شخصه مهمونم عمل کرده باشه خب نشستن و بلند شدن از زمین خیلی سخته پس میگم رو تخت بخوابه بعد رفتنش میشورم تختو