2777
2789
عنوان

خانمهایی ک تنبلی تخمدان داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی داروهاش تموم شد از کجا فهمیدی خوب شده که رفتی لتروزول خوردی و آمپول زدی آزمایش داد ؟چ مدت دارو ...

عزیزم جفتمون همزمان تحت نظر دکتر بودیم و طبق دستور اونا پیش میرفتیم.کلینیک باروری امید اونجا رفتیم.تهران نزدیک پل چوبی هست. دکتر زنان دکتر اشرف آل یاسین بود دکتر مردها هم امید پویان بود.باهم هماهنگ بودن.من دوسال جای دیگه درمان میکردم ولی نتیجه نگرفتم تا اینجا رفتیم.الان یادم نیست شوهرم چند ماه دارو خورد.چون برای سال ۹۵ اینطورا هست.

من این ماه سینال اف زدم فایده نداره فک کنم 

اگ شوهرت قوی باشه اسپرمش لوله های خودت باز باشه احتمالش خیلی زیاده بگیرع

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
من پریودهام همیشه منظمه  ۸ماهه اقدامم باردارنمیشمم نمیدونم چراا وقت زدم برم دکتر🥺

چند سالته ؟مال منم تا ماه قبل منظم بود یکی دوروز تاخیر. داشت نهایتا و ی بار اولین بار اقدام ۲۰روزتاخیر داشت از تنبلی می‌ریزه ب هم

اسم دارو هاش یادته بگی ممنون میشم ؟امپول سینال برای چی بود ؟اچ سی جی رو زدم بی نتیجه بود 

اره عزیزم از روز دوم پریود تا روز ۶ روزی ۲ تا لتروزل و یکی کلومفین 

روز (۷_۸_۹)امپول سینال اف هر روز ۱۲ واحدش بعدش سونو شدم دو تا فولی داشتم ۲۱ و ۲۳ امپول اچ سی داد همون شب زدم ۲۴ ساعت و ۳۶ ساعت بعدش اقدام داشتم

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
امسال؟چ ارزون با بیمه انجام میدم دولتیه من شهرستانک چطور میتونم نوبت بگیرم ؟

نه آذر ۱۴۰۰ 

طرح تخفیف داشتن

از تو سایت بیمارستان یا تلفنی میتونی

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
من کم خونی دارم باز برم ضرر نداره؟

کم خونیت خیلی شدیده؟ 

برو دکتر طب سنتی 

شاید یه مدت قرص خونساز بهت بده بعد بفرسته حجامت شایدم راهکار دیگه بده

مطمین باش خل میشه با طب سنتی

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
اره عزیزم از روز دوم پریود تا روز ۶ روزی ۲ تا لتروزل و یکی کلومفین  روز (۷_۸_۹)امپول سینال اف ...

این راهرو رفتم فق سنال آف ننوشت برام بعد ماه بعدش شوهرم آزمایش داد تحرکش پایین بود ی کم و دیگه دوماه دارو خورد تموم شد باز فک‌کنم باید برم آمپول بزنم شاید اون خوب شده نمیدونم داروهای تقویتی بود فقط 

چند سالته ؟مال منم تا ماه قبل منظم بود یکی دوروز تاخیر. داشت نهایتا و ی بار اولین بار اقدام ۲۰روزتاخ ...

۳۳سالمه من هیچوقت پیش نیومده پریودم نامنظم باشه

همش میگم نکنه کیست دارم یاتنبلی.البته ۱سال و۳ماه پیشم سقط داشتم فقطم بایه باراقدام باردارشدم نمیدونم بعدسقط چراباردارنمیشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم