با وجود فولیکول ریز در حد۱۰و کم تحرکی اسپرم همسر و مصرف ی سال دارو نتیجه نگرفتم الان ی هفتس پریود نمیشم و هیچ علایمی ام ندارم بی بی ام منفی😭ینی احتمال بارداری هست فقط ترشحاتم زیاده خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی داروهاش تموم شد از کجا فهمیدی خوب شده که رفتی لتروزول خوردی و آمپول زدی آزمایش داد ؟چ مدت دارو ...
عزیزم جفتمون همزمان تحت نظر دکتر بودیم و طبق دستور اونا پیش میرفتیم.کلینیک باروری امید اونجا رفتیم.تهران نزدیک پل چوبی هست. دکتر زنان دکتر اشرف آل یاسین بود دکتر مردها هم امید پویان بود.باهم هماهنگ بودن.من دوسال جای دیگه درمان میکردم ولی نتیجه نگرفتم تا اینجا رفتیم.الان یادم نیست شوهرم چند ماه دارو خورد.چون برای سال ۹۵ اینطورا هست.
اره عزیزم از روز دوم پریود تا روز ۶ روزی ۲ تا لتروزل و یکی کلومفین روز (۷_۸_۹)امپول سینال اف ...
این راهرو رفتم فق سنال آف ننوشت برام بعد ماه بعدش شوهرم آزمایش داد تحرکش پایین بود ی کم و دیگه دوماه دارو خورد تموم شد باز فککنم باید برم آمپول بزنم شاید اون خوب شده نمیدونم داروهای تقویتی بود فقط