2777
2789
عنوان

هروقت لباسهای پسرمو عوض میکنم هی بیم اینو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13455 بازدید | 100 پست
الهی بگردم 😔😔 راستش منم‌اوایل در حدی افسرده شده بودم که یه بار میخواستم خودم رو از بین ببرم... ام ...

منم درکش میکنم ولی خیلیا نمیکنن ، خدا لعنت کنه مادرشوهرشو! میگه زن میگیرم واسه پسرم بچه سالم بیاره واسش تو که نمیتونی.... از شوهر هم شانس نیاورده بیچاره! بی عرضه و بی زبون 😥 یه بار حتی جواب مادرشو نمیده که ساکت شه

خدا صبر داده بهتون 😘 انشاالله بیشتر هم بده 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منم درکش میکنم ولی خیلیا نمیکنن ، خدا لعنت کنه مادرشوهرشو! میگه زن میگیرم واسه پسرم بچه سالم بیاره و ...

الهی بگردم 😔 

راستش مادرشوهر منم چندسال پیش یه حرف خیلی ناراحت کننده بهم زد من گفتم اگه کسی بخاطر پرهام دل منو بشکنه من آه میکشم نفرین میکنم و نفرینم گیراست بعد اون دیگه چیزی نگفتن

اره میدونم همسر منم هیچی نمیگه اخلاقش خییییلی خوبه ها ولی کلا نه به من چیزی میگه نه به مادرش 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم 😔  راستش مادرشوهر منم چندسال پیش یه حرف خیلی ناراحت کننده بهم زد من گفتم اگه کسی ب ...

اینم کلا بی زبون ، ولی آدم نیاز به حمایت شوهرش داره تو همچین موقعیتی ! نه که تو روی خونوادش واسته  ولی پشت زن و بچشو بگیره 🥲

میدونی سر زایمان اینطوری شده، بچه ایست قلبی بوده چند دقیقه اکسیژن نرسیده ، احیا شده ، دکتر تایید کرده!

بعد به خواهرم میگفت مامانت برده حموم از دستش انداخته سرش ضربه خورده! فهمیدیم حرفای مادرشه این بی عقل جای تذکر دادن به اون تکرار میکنه.

مشکل بچه و غم و غصش کلا یه طرفه، این چرندیات میشنوی طرف دیگش 😥

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
الهی عزیزم🖤✨ چرا اینجوری شد نسبت فامیلی دارین با همسرتون؟

نه گلم موقع تولد اکسیژن به مغزش نرسید فلج مغزی شده 😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ببخشید من هنوز نمیدونم اوتیسم چجوریه چه علایمی دارن بچه ها میشه توضیح بدین؟

اتیسم ی طیف گستردس باعلائم زیادومتفاوت...ولی بیشترش عدم توجه وتمرکز. حرف نزدن..اکوکردن.پرخاش.ارتباط نگرفتن باآدما ومحیط...بعضیاشون بیش فعالن بعضیا توخودشونن حتیازآدمامیترسن...علائم زیاده...تاخیر دررشد دارن

قلبم برات عزیزم

همدردی منو با تمام وجود پذیرا باش

ان شاءالله بهشت الهی نصیبت بشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

ان شاءالله خدا صبر و تحمل بهتون بده سخت 💔نمیدونم چی بگم بهتون ک آروم بشید ولی براتون از خدا صبر و بردباری در برابر مشکلات زندگی رو آرزو میکنم ان شاءالله ب این وقت هیچ مادری شاهد مرگ و مریضی بچه اش نباش