2777
2789
عنوان

بچه ها لطفاً منطقی بگید چیکار کنم

69 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم یچیزی بگید که واقعبینانه باشه.

بچه ها من چهار پنج ساله خواهرم شبانه روز بدودن ذره ای بزرگ کردن؛ به من زنگ میزد و ساعت ها راجب مشکلات زندگیش حرف میزد و همیشه میخواست براش راه حل پیدا کنم.

توی این چهار پنج سال هر سال شیش الی هفت ماهشو برمیگشت خونه ی ما تو اتاق من و میخواست من برم بیرون و فیلم نبینم و زندگی نکنم که بچه ی ۶-۷ سالش راحت باشه.بچه ها بچش از اوناییه که تاحالا نه نشنیده و مییخواد دنیا نباشه فقط خودش باشه.

من واقعا زجر کشیدم همش این چند سال.

هرجا خواست بره من بچش نگه داشتم هرمشکلی بود من حل کردم دعوا بود من خاتمه دادم حالا چن سالم بود ؟ همش زیر ۲۰ بودم.

و بخاطر مثلا کارایی که براش کردم برام یه گوشی و یه لپ تاپ خرید.

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

تا ی مدته ک باز برگشته و همین بساطه و میخواد همش من باهاش برم دادگاه و لیزر و دکتر زنان و فلان.تنهایی نمیره.

منم واقعا خسته شدم دیگه ؛ حالا شما میگید بهونه ولی من بخاطر همین ادم و نداشتن جا از درس و زندگی و کنکورم موندم و امسال سال اخریه که میتونم کنکور بدم.

بهش گفتم نمیام باهات و قرار نیست همیشه باهات بیام همه جا اصلا یوقتایی حوصله ی خودمم ندارم.

بعد غیر مستقیم اینطوریه که من این همه برات همه چیز خریدم و تو نمک نشناسی و واسه من هیچ کاری نمیکنی.

بچه ها بنظرتون لپ تاپوپس بدم بهش و بگم کنکورم که تموم شد میرم سرکار و پول گوشی هم بهت میدم تا دیگه نتونه بزنه تو سرم؟

بقران همون موقع ک خرید ب مامانم گفتم قبول نمیکنم چون ادمیه که به رو میاره هرکاری میکنه مامانم ب زور برداشت.

من خیلی ناراحتم خیلی ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پس بده و خودتو راحت كن من بيشتر از همه از اون قسمت بيش از حد رو دادن به بچه ش عصابم خورد شد😕

روانیمون کرده بقران میخواد ما همه خفه بشیم بمیریم که بچه ی این راحت باشه

همینجوری که گفتم پس بدم؟

منم خواهرم خیلی بچش را میزاشت پیشمون

خیلی از دستش عصبانی بودم شاید خوشی های زیادی از کودکیم رو گرفت ازم ولی الان که به خاطر بیماری از دستش دادم میفهمم که هیچ کدوم از اینا ارزش نداشت کاش وقتی هنوز داشتمش قدرش رو بیشتر میدونستم 

یکم صبر کن شاید دوری کنی بد نباشه ولی رابطه ات رو اصلا قطع نکن و دلش رو نشکن اصلا  

منم خواهرم خیلی بچش را میزاشت پیشمونخیلی از دستش عصبانی بودم شاید خوشی های زیادی از کودکیم رو گرفت ا ...

تسلیت میگم عزیزم ان شالله روحش شاد باشه ..

درسته حق با شماست عزیزم

روانیمون کرده بقران میخواد ما همه خفه بشیم بمیریم که بچه ی این راحت باشههمینجوری که گفتم پس بدم؟

اره و بعد تمام كارايي كه براش كردى رو به روش بيار بعدم بگو بي حساب شديم تازه من طلبكارم ولي ديگه حوصله ندارم فكر كن من نيستم و تمام 

نه پس نده چون اونا بابت کاری بود که کردی

پس بنظرت چجوری رفتار کنم؟

واقعا من متنفرم از اینکه یکی کاری که برام میکنه رو به روم بیاره و لطف فرضش کنه وقتی من صد برابرشو انجام دادم

اره و بعد تمام كارايي كه براش كردى رو به روش بيار بعدم بگو بي حساب شديم تازه من طلبكارم ولي ديگه حوص ...

خیلی منطقیه

مرسی عزیزم دمت گرم