2777
2789
عنوان

هروقت لباسهای پسرمو عوض میکنم هی بیم اینو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13455 بازدید | 100 پست
سلام گلم الهی خدا اجر وپاداش عظیم بده بهت و جات بهشت باشه.خدا شفابده دسته گلتو الهی آمین اللهم صل ع ...

سلام ممنون عزیزم زنده باشی؛ زحمت کشیدی 

❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام دوست عزیز یادته منو.دخترمنم سی پی ۱۸سالشه..دخترمنم استخوناش مثل چوب خشک شده نمیتونه رو ویلجر بش ...

سلام گلم 

الهی بگردم میدونم چی میگی اسپاسم خیلی شدید دارن که عین چوب خشک میشه دست و پاشون 😔😔

ما هم به بهزیستی گفتیم ویلچر بدین بهمون هنوز که خبری نشده البته اصلا نمیدونم ویلچر بچه های فلج مغزی چطوریه و آیا برای بچه من کاربردیه یا نه

اما همه گفتن حق بچتونه باید درخواست بدین بهتون بدن😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  الهی بگردم میدونم چی میگی اسپاسم خیلی شدید دارن که عین چوب خشک میشه دست و پاشون 😔😔 ...

سلام گلم

ما یعد ۵سال بهمون ویلچر دادن..ولی نمیتونه بشینه پاهاش خم نمیشه رو ویلچر..تو گوگل سرچ کنین ویلچر سی پی میاره خیلی خوبه چون متحرک جای ماهاش و پشتیش میشه برانکاردی کرد و کمربند و تکیه گاه سر داره..۱۲میلیون تومن 

خدا به دلت ارامش بده..شفا بده فرشته های زمینیمون رو❤️🙏

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
سلام ممنون عزیزم زنده باشی؛ زحمت کشیدی  ❤❤

سلام خواهش میکنم گلم💚💚🌺🌺

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

چشم عزیزم باآرزوی بهبودی کامل آقاعلی.‌.ب جدم سپردمش انشاالله ک سلامت بشه بحق جد خودمو دخترم

سلام‌گلم یادم رفت دیشب یه چیزی بهت بگم

اگه یک درصد رفتی باروش ایشون حتما حتما وارد گروه امید شو تا بدونی دقیقا باید چکار کنی و تجربه مادرارو بخونی..تا وارد گروه نشی واقعا نمیتونی این روشو به نحو احسنت انجام بدی.البته این نظر منه.موفق باشی ⚘⚘⚘

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

مرسی عزیزم چشم ممنونم ازراهنمایی های خوبت

چشمت بی بلا 

خواهش میکنم عزیزم زنده باشی

من فقط ۷۰۰ رو یادمه ک اونو واریز کردم برای آبشار عاطفه ها

باقیشم فرستادم برای خودت ببر پس بده به کسایی ک یاری کردن توو جمع کردنش یا بده به یه خیریه واقعی...

دیگه هم آدمای شبیه خودتو نفرست سراغ من تا مزاحمت ایجاد کنن یا دنبال شمارم بگردن...چون ایندفه مدرک دروغگوییتو توو خصوصی نمیذارم مثل نمایشای خودت وسط سایت میذارم

بسلامت

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۲۲_۱۶۳۶۰۸_u9qu.jpg

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من فقط ۷۰۰ رو یادمه ک اونو واریز کردم برای آبشار عاطفه ها  باقیشم فرستادم برای خودت ببر پس بده ...

عزیزم شما دنبال ۷۰۰ تومنت بودی ‌که بیش از دوبرابرش رو بهت پس دادم دیگه نمیدونم قصد داری با پولت چیکار کنی به منم ربطی نداره که چقدرش را واسه کی دادی

مهم اینه که دینی که داشتم را ادا کردم

همه جااااااا گفتی دروغگو و کلاهبردار 

که البته به خدا واگذار میکنم و برام دیگه مهم نیست چون دینم ادا شد 

و کاش زودتر هم رفته بودم بانک شماره کارتت رو درآورده بودم تا بتونم پولتو بهت پس بدم چون نمیدونستم خودت پولتو لازم داری وقتی دیدم همه جا داری میگی دروغگو و کلاهبردار گفتم مقصر منم که چرا پولشو بهش پس نمیدم پس بدم تا اینقد نگه دروغگو و کلاهبردار 

دیروز از صبح تا ظهر الاف شدم واسه درآوردن شماره کارتت و تمام مدارک هم با خودم بردم که بهم بدن و الحمدلله هم دادن و دین بزرگی که گردنم بود را ادا کردم و پولتو پس دادم و ارزش الاف شدن رو واااقعا داشت 

یا علی

عزیزم شما دنبال ۷۰۰ تومنت بودی ‌که بیش از دوبرابرش رو بهت پس دادم دیگه نمیدونم قصد داری با پولت چیکا ...

دنبال چی بودمو بعید میدونم ب هوشتون برسه و یا شایدم رسیده برای دور زدنش تلاش میکنید ک مهم نیست...

من ۸۰۰ رو واریز کردم ببرین پسشون بدین و بهشوونم بگین یوقت نشه بعضی چیزارو مث همیشه نگین و نفرین و داستان همیشگیتونم مال خودتون.

دوستاتونم جمع کنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دنبال چی بودمو بعید میدونم ب هوشتون برسه و یا شایدم رسیده برای دور زدنش تلاش میکنید ک مهم نیست... ...

حق کاملا با شماست