2777
2789
عنوان

هروقت لباسهای پسرمو عوض میکنم هی بیم اینو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13455 بازدید | 100 پست
خدا پرهامت رو شفا بده

ممنون ازت🌺

**من همیشه شما را منطقی تر میدیدم و از بعضی چیزا در موردت تعجب کردم؛؛ ریپلای نکن ولش کن**

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خدا کمکتون کنه ایشالا که طوریش نمیشه، غذاهای کلسیم دار بهش بده، فکر کنم کلم بروکلی خوب باشه بریز تو ...

ممنون گلم

اره میریزم

ولی پاکی استخوان نداره گلم ؛ هر فرمان نمیده مغز تز بین رفته متاسفانه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازت🌺 **من همیشه شما را منطقی تر میدیدم و از بعضی چیزا در موردت تعجب کردم؛؛ ریپلای نکن ولش کن ...

ریپلای میکنم

چون میذارم به حساب هزار چیزی که نمیدونم

نه چیزایی که میدونم و هیچ کدوم باعث خجالتم نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنون گلم اره میریزم ولی پاکی استخوان نداره گلم ؛ هر فرمان نمیده مغز تز بین رفته متاسفانه 😔

پوکی استخوان 

مغز فرمان نمیده

از بین رفته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا خودت کمکش کن خوب بشه🤲🏻 یا رحمان و یا رحیم خودت حال ...

ممنون عزیزم زنده باشی 🌺🌺

نمیدونم منو یادت بیاد یا نه، بچه خواهر منم فلج مغزی😔

قبلا زیاد حرف زدیم.

هم سن و سالاش امسال میرن مدرسه این طفلی...

باز شما خوبه بچه دیگه آوردین از لحاظ روحی بهتره واستون ، این دیگه جرات نکرد افسرده شده تو خونه حتی از ما جدا کرده خودشو! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
طیبه جان میشه برام دعا کنی؟ خیلی سختی کشیدی و پیش خدا خیلی عزیزی دعات زود به درگاه خدا میرسه ❤

چشم عزیزم محتاجیم به دعا؛ ان شاءالله مشکلت هرچی که هست به بهترین نحو ممکن حل بشه، 🌺🌺

نمیدونم منو یادت بیاد یا نه، بچه خواهر منم فلج مغزی😔 قبلا زیاد حرف زدیم. هم سن و سالاش امسال میرن ...

الهی بگردم 😔😔

راستش منم‌اوایل در حدی افسرده شده بودم که یه بار میخواستم خودم رو از بین ببرم... اما دوشب بستری شدم و زنده موندم...😔😔

به منم خییلی میگفتن بچه بیار واسه روحیه ات بهتره منم اوایل می ترسیدم این اتفاق تلخ دوباره تکرار بشه ولی بعدش توکل به خدا کردم و اقدام کردم و با دارو پسر دومم را باردار شدم

هرچی خواهرت بگه حق داره هرکاری کنه حق داره من‌ کااااملا درکش میکنم😔😔

عزیزم خدا بهت کمک کنه انشاالله خدا از هر آسیبی حفظ کنه گل پسرت و❤

ممنون مهربان بانو🌺🌺