2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شدددددد بیاین یه لحظه

113 بازدید | 7 پست

ما عقدیم شوهرم خونشون بود تلفنی داشتیم حرف میزدیم عمش ا پشت تلفن گفت شنگول بیااا شنگول 

شنگول توی فیلم خواهران برادران سرچ کنین میاین

درصورتی ک همو منو میگن خیلی خوشگلی

نگین عکس ک عکس نمیتونم بزارم سایت پر اشناس

اعصابم خورد شد😒😒😒

فک کنم بخاطر اندامم ک یکم تپلیم گفت

حالا شوهرمم میگ ناراحت نشو شبیهی

یه شخصیت بدی هم هس تو فیلم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
وایسا برم شنگول رو سرچ کنم

برو

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شنگول زشت نبوداااا چاق هم نبود فکر کنم الکی حساس شدی نهایت بهش بگو میام حبه انگور

اخه خوشم نمیاد باهام گاهی اوقات شوخی بیجا میکنن

اخه خوشم نمیاد باهام گاهی اوقات شوخی بیجا میکنن

خوب یکبار اخم کن جلوش بفهمه دلخور شدی 

ولی در کل اصلا خودت حساس نشون نده

سو استفاده می‌کنن فقط دیگه ازت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
والا شنگول خوب بود اصلا چاق نبود خوشگلم بود

چمیدونم