2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده های ایرانی

328 بازدید | 40 پست

مهمونی تو خونواده سنتی ایرانی اینجوریه که زن خونه یک هفته قبل، حین و بعد از مهمونی با بشور بساب و چند مدل غذا درست کردن و پذیرایی و چایی و میوه بیار و جمع کن دوباره بشور بچین یخچال و تمیز بکن پاااره میشه، که آخر شب وقتی مهمونا رفتن آقا بگه خوش گذشتا، هفته دیگه فلانی اینا رو بگیم بیان؟😐

✍يواشكي هاي يك زن شوهردار

الهی آن ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قسمت که همه از اقا تشکر میکننو نگفتی

بعدم میگن دیدی چقدر خوشبخته مرده همه چیییی براش فراهم کرده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حقیقته

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

من قبلا کلی خودمو اذیت میکردم پیش غذا و دسر و فلان غذا و..الان همون روز یه وعده درست میکنم با سالاد و تمام‌. .از شوهرمم کار میکشم .خودمون باید به فکر خودمون باشیم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

اون موقع باید جوری زنی دهنشو صاف کنی تا یه هفته فکش کار نکنه  

شوخی کردم 

بگو باشه ولی دفعه دیگ مهمون اومد غذا و پذیرایی با شماا منم یکم خوش بگذرونم    

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

اخ اخ مادرشوهرم همیشه خونمونه زنگ میزنه به بقیه یا کسی زنگ بزنه بپرسه میگه فلانی ( اسم شوهرم) دعوتمون کرده فلان چیزم درست کرده

خوب اگ آقایون نخرن بیارن زن چطور میخواد پخت و پز ونه 

البته با حرف اسی کاملا موافقم چون خودم ۴ خرداد مهمونی دارم از الان دارم بشور بساب میکنم بخدا همین الان نشستم یکم استراحت کنم 

موافق البته من طی یک حرکت انتحاری آقایون فامیل رو مجبور به همکاری در دوره می های خانوادگی کردم 😌

یعنی چه جوری؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔