2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده های ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست
اخ اخ مادرشوهرم همیشه خونمونه زنگ میزنه به بقیه یا کسی زنگ بزنه بپرسه میگه فلانی ( اسم شوهرم) دعوتمو ...

از این به بعد به همسرت بگو مامانت عاشق دستو پختت عست اینبار غذا با تو

من قبلا کلی خودمو اذیت میکردم پیش غذا و دسر و فلان غذا و..الان همون روز یه وعده درست میکنم با سالاد ...

درستشم همینه،اصلا مردی که این چیزارو یاد نمیگیره نباید باهاش زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگ آقایون نخرن بیارن زن چطور میخواد پخت و پز ونه  البته با حرف اسی کاملا موافقم چون خودم ۴ ...

اقایون نخرن???  مگه گیر پول اقایون هستین, والا من حاضرم پولشو بدم همسرم درست کنه, زحمت میکشن دو ریال پول خرید میدن😑

خوب اگ آقایون نخرن بیارن زن چطور میخواد پخت و پز ونه  البته با حرف اسی کاملا موافقم چون خودم ۴ ...

مگه فقط پولشه؟ 

از رستوران بخرن پس.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یعنی چه جوری؟

از شوهر خودم شروع کردم وقتی ظرف میشستم اونم مجبور میکنم بیاد ظرف بشوره خانم های فامیل هم دیدن من اینکار میکنم گفتن چرا نشستیم ماشین ماهم شوهرامون رو بلند کنیم ظرف بشورن 

توی غذا پختن هم همینطور یک بار که داشتیم شام میپختیم تصمیم گرفتیم آقایون یک شب شام بپزن میخواستن از بیرون بگیرن که مچشون رو گرفتیم گرد گیری و تمیز کاری بعد از مهمونی هم که میزبان با شوهرش انجام میده که البته قبل از انتحاری من هم پا برجا بود 😂 

اقایون نخرن???  مگه گیر پول اقایون هستین, والا من حاضرم پولشو بدم همسرم درست کنه, زحمت میکشن دو ...

واااه اگ همسر شما خرید نکن نیار شما چطور میگذرونی مگه اینک خودت شاغل باشی ک این کارم اشتباه وظیفه زن نیست خرید خونه رو انجام بدم بده ، بله اگ دو ریال پول آقایون تو این دوره زمونه و گرونی نباشه میشه امرار معاش کرد دیگ از حق نگذریم تورو خدا 

این قسمت که همه از اقا تشکر میکننو نگفتی

ما موقع غذا از خانوم همیشه تشکر میکنیم موقع خداحافظی باز از هردو .بقیه هم با ما همینن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
از شوهر خودم شروع کردم وقتی ظرف میشستم اونم مجبور میکنم بیاد ظرف بشوره خانم های فامیل هم دیدن من این ...

من همسرم کمک میکنه.

مثلا سالاد و میوه و چیدن میز و اینا رو. یا بعضی از غذاها مثل میرزا قاسمی.. سوسیس بندری. اینا رو درست میکنه. ولی ظرف شستن هرررررگززز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما موقع غذا از خانوم همیشه تشکر میکنیم موقع خداحافظی باز از هردو .بقیه هم با ما همینن

ما ام هم از اقا هم خانم تشکر میکنیم

من همسرم کمک میکنه. مثلا سالاد و میوه و چیدن میز و اینا رو. یا بعضی از غذاها مثل میرزا قاسمی.. سوسی ...

اجبارش کن و البته تهدید با دمپایی ابری 😂

البته جدا از شوخی نباید به آقایون رو داد که اینجور کارها وظیفه زن هست

واااه اگ همسر شما خرید نکن نیار شما چطور میگذرونی مگه اینک خودت شاغل باشی ک این کارم اشتباه وظیفه زن ...

اتش بس ۱ و ببین😄

واااه اگ همسر شما خرید نکن نیار شما چطور میگذرونی مگه اینک خودت شاغل باشی ک این کارم اشتباه وظیفه زن ...

والا من دستم توو جیب خودمه نیاز به پول همسرم ندارم, ولی مهمونی دادن باید هر دو نفر کمک کنن نه فقط خانم ,, واسه خرید من خودم باید باشم مگه نه از هر جا هر چی راحت باشه میخره کاری نداره کیفیت داره یا نه فقط خلوت باشه جا پارک باشه مهمه😑