2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده های ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست
اینم گزینه خوبه  ببخشید پولش نباش چطوری میشه خرید خونه کرد و مهمونی داد  اگ راه دیگ ای ه ...

با پول میشه فقط ولی اینکه شما خسته شی به خاطر یه شب مهمونی که بقیه جز خودت خوش بگذرونن هم انصاف نیست.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما موقع غذا از خانوم همیشه تشکر میکنیم موقع خداحافظی باز از هردو .بقیه هم با ما همینن

تولد همسرم هفته پیش بود بعد از مهمونی همه با اون تماس گرفتن تشکر کردن که دیگه صدام دراومد گفتم همه کارارو‌ من کردم از تو تشکر میکنن😂😂😂

تولد همسرم هفته پیش بود بعد از مهمونی همه با اون تماس گرفتن تشکر کردن که دیگه صدام دراومد گفتم همه ک ...

فامیلای ایشون بودن؟😁

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بعدم درستش اینه ک از همسرتون کار بکشید مثلا سفره بیار و جمع کن چایی بریز  میوه طارف کن من همسرم علاوه بر این کارا بخاطر اینک مهمون سرسری ظرف نشکونه  ظرفارو خودش با یکی از مهمونا میشوره 

در صورتی ک مجردیش یه لیوان چایی برا خودش نمیریخت بارها دامادشون و باباش بخاطر اینک تحریک کنن کار نکن مسخرش میکردن ولی همسرماهمیت نداد و کار خودشو کرد من فقط تمیز کردن خونه اذیتم میکنه وگرنه مهمونی خسته نمیشم 

فامیلای ایشون بودن؟😁

دوستامون بودن کلا من مهمونی خانوادگی رو با مهمونی دوستانه حدا میکنم, البته قبل رفتن همه تشمر کردن ولی بعد که تلفن میزنن واسه تشکر همه به همسرم زنگ زدن

دوستامون بودن کلا من مهمونی خانوادگی رو با مهمونی دوستانه حدا میکنم, البته قبل رفتن همه تشمر کردن ول ...

کارشون جالب نبوده واقعا حق داشتی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
با پول میشه فقط ولی اینکه شما خسته شی به خاطر یه شب مهمونی که بقیه جز خودت خوش بگذرونن هم انصاف نیست ...

پایین گفتم برای یه مهمونی من فقط تمیز کردن خونه اذیتم میکنه چون وسواسم و تمیزکاری کسی رو قبول ندارم  وگرنه همسرم صفر تا صد یه مهمونی رو کمک حالم هست بنده خدا 

مثلا ۴ خرداد مهمون دارم از الان شروع کردم بشور بساب مثل یه خونه تکونی 

والا من دستم توو جیب خودمه نیاز به پول همسرم ندارم, ولی مهمونی دادن باید هر دو نفر کمک کنن نه فقط خا ...

خوب اکثرا مردا اینطوری هستن چرا میگن زن باید یه خونه رو مدیریت کنه بخاطر این که مرد اعصابش نمی‌کشه 

خوب اینطوری نمیشه ک چون دستت تو جیب خودت دیگ کار نکنی مهمونی ندی 

من چون همسرم همه طوره کمکم میکنه شاید بخاطر این با شما اختلاف نظر دارم 

اینک شما هم کار بیرون کنی و هم تنها مهمونی بدی دوز از انصاف بنظرم همسرت باید کمک حالت باش 

حالا وقتی مهمون امد برات بزارش عمل انجام شده بهش کار یده مثلا عزیزم میشه یه دور چایی بریزی من فلان کارو بکنم یا پذیرایی کن من سفره رو آماده کنم شاید اینطوری  عادت کرد

خوب اکثرا مردا اینطوری هستن چرا میگن زن باید یه خونه رو مدیریت کنه بخاطر این که مرد اعصابش نمی‌کشه&n ...

ما با هم کار میکنیم حتی وقتایی که مهمون نداریم, کلا چون مادرشم کارمند بوده از بچگی یاد گرفته توو خونه کمک کنه

پایین گفتم برای یه مهمونی من فقط تمیز کردن خونه اذیتم میکنه چون وسواسم و تمیزکاری کسی رو قبول ندارم ...

خوب خیلی خوبه که انقدر کمک میکنه.

من همسرم اگرم بخواد نمیتونه تا لحظه اخر مغازس.

نهایتا تو خود مهمونی واسه تعارف کردن چایی و میوه کمک کنه..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔