2777
2789
عنوان

تو خونه زندانیم کردن

991 بازدید | 43 پست

الان حدود ۲۲ سالمه.دانشگاهو ول کردم که تغییر رشته بدم،بابام همش بهم میگه علاف و بیکار،نون خور اضافه.

همش تو خونه کار میکنم و اجازه ندارم هیچ جایی برم.خالم امروز نزدیک خونمون بود زنگ زد گفت بیام دنبالت بریم خونمون که بابام اجازه نداد کلی هم داد زد.خیلی بدددهنه و دست بزنم داره.مدام به خواهرم میگه تو شبیه این نشو!اخه مگه من چمه.هیچکار بدی نمیکنم بخدا حتی هیچ کلاسی نمیذاره برم.هیچکاری ندارم که انجام بدم.بهم پولم نمیدن.

پارسال افسردگی گرفتم هیچکس عین خیالش نبود خودم با طب سنتی حالمو بهتر کردم اما بخاطر جو خونه و اضطراب نارسایی دریچه قلب گرفتم که اصلا براشون مهم نیست بمیرمم.همچنان اذیتم میکنه بابام.مامانمم تمام وقت حواسش به خواهر هشت سالم و مدرسه‌شه.

هرروز که از خواب بیدار میشم میدونم امروزم مثل دیروزه.. هرروز تکرار میشه.تمام مشکلاتمون بخاطر بابامه.شدیم ربات و هیچ حقی از خودمون تو هیچی نداریم حتی لباس پوشیدن.من هیچ دوستی ندارم.فقط فیلم میبینم که دیگه حالم از اینم بهم میخوره…

برام دعا کنید دیگه واقعا ادامه دادن سخته برام…💔

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکمو بخون ک نوشتم با مامانم بخثم شد...
منم وضعیتم مثل توعه و حالم داغون

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اشتباهت اونجا بود با این خانواده ای ک داشتی دانشگاهچ ول کرذ

اخه دانشگاه رفتنم خودش مصیبت بود.هرروز که بلند میشدم با مانتوی بلند سیاه و مقنعه گشاد بابام اول صبح دادو بیداد میکرد برو عوض کن این چیه پوشیدی..مامانمو سدا میکرد بیا ببین این چجوری داره میره دانشگاه.بخدا هرروز صبح از شدت استرس سرگیجه میگرفتم

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)